(VIDEO, FOTO) VERUJEM U KARMU, SVE TI SE VRATI: Vuk Mob gestom raspametio sve, ovo će vam istopiti srce, pa se obratio kolegama!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

29.07.2021

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humanitarnim gestom pozvao kolege da učine isto!

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Vuk Mob

Humanitarna fondacija „Humanist“ udruženim snagama sa javnim ličnostima, u okviru projekta „Ambasadori velikog srca“ već tri godine posećuju socijalno ugrožene porodice sa decom. Pored pojedinaca, fondacija „Humanist“ na svaka tri meseca obilazi i dečija svratišta u okviru „Centra za integraciju mladih“, i doprinosi njihovom razvoju u vidu donacija za decu uzrasta do 15 godina.

- Već tri godine aktivno pomažemo socijalno ugroženim porodicama sa decom. Pokušavamo na razne načine da na dugoročne staze olakšamo njihov, ne tako lak život. Danas smo posetili dečije svratište na opštini Zvezdara zajedno sa našim dragim Vukom Mobom, koji je od danas deo naše fondacije kroz projekat „Ambasadori velikog srca" – istakao je osnivač fondacije „Humanist“, Branislav Simić.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Humanitarna akcija

Kroz ovu posetu dečica su dobila neophodne donacije u vidu pelena, slatkiša, školskog pribora, ali i odeće koju je za njih donirao reper Vuk Mob:

- Ja sam neko ko veruje u karmu. Kako šalješ tako ti se vraća – prokomentarisao je Vuk i dodao da je jako važno da se probudi svest o tome da postoje ljudi koji lepo žive ali isto tako treba da se okrenemo oko sebe i pogledamo i one koji nemaju finansijske uslove za neki solidan život.

- Pozivam sve moje kolege da daju minimum snage i svog vremena da nekome ulepšaju život. Osećaj je fenomenalan – istakao je reper.

Kroz kampanju „Obrok za svu decu“ fondacija –„Humanist“ od septembra kreće u saradnju sa platformama za delenje hrane.Na taj način doprinećemo skladištenju i distribuciji hrane do krajnjeg korisnika kako bi porodicama lošeg socijalnog stanja u nekoj meri olakšali život.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading