GNUSNI POTEZ ZAPADA: Izvrću Novakove reči bez potrebe i PRAVE ŽRTVU!

Autor: Republika

Sport

29.07.2021

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koristi se svaka prilika da se unizi najbolji teniser sveta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Mediji sa druge strane Atlantika su odgovore Đokovića stavili u takav kontekst da se čini da on kritikuje veliku zvezdu gimanstike Simon Bajls.

Najtrofejnija američka olimpijka se na šok kompletne nacije povukla sa OI zbog mentalnih problema i poteškoća.

Novak je dobio jedno uopšteno pitanje o borbi sa pritiskom na terenu i srpski as je odmah odgovorio:

- Pritisak je privilegija. Bez pritiska ne bi bilo profesionalnog sporta. Ako želiš da budeš najbolji, bolje ti je da počneš da učiš kako da se nosiš sa pritiskom. I kako da izdržiš teške momente - rekao je Novak.

- Uspeo sam da razvijem mehanizam uz pomoć kog se borim protiv sve te buke i na terenu i van terena. Borim se protiv toga tako da mi to ne remeti koncentraciju. Imam osećaj da posedujem dovoljno iskustva, da znam sebe i znam kako treba da izađem na teren i da igram svoj najbolji tenis. Niko se ne rađa sa takvim sposobnostima. Sve to dođe s vremenom - dodao je srpski as.

Kao što se vidi, ni u jednoj rečenici Đoković ne spominje Simon Bajls nego daje svoje mišljenje u globalu, dok su oni okrenuli drugačije:

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading