IZVRŠILA JE SAMOUBISTVO, PA SU JE SAHRANILI: Pevačica je prošla agoniju i pakao na početku karijere zbog OVOGA!

Autor:

Zabava

25.07.2021

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je nekoliko puta objašnjavala šta se zapravo desilo na ovu temu!

RepublikaFoto: youtube.com/ Sergey Hunter
Pevačica o kojoj su pričali da se ubila zbog pesme

Estradni umetnici vrlo često znaju da u javnim izlaganjima kažu ,,lične karte" koje su obeležile njihovu karijeru su ujednom i pesme koje su ih proslavile.

Tako se desilo i pevačici Marini Visković, koja se na estradi pojavila se pesmom ,,Gde sam grešila", za koju se ranije pričalo da je napisana po istinitom događaju. Naime, u pesmi devojka pati za muškarcem, nakon čega izvršava samoubistvo, Marina je tu pesmu prepevala, a potom se pojavila sa spotom u kom se na kraju devojka utapa u kadu punom vode i tako skončava svoj život.

Marina se nekoliko puta oglašava o tome, pa je tako i objasnila šta se desilo, te nije krila da su je sahranili, što ju je šokiralo, jer joj je to svakako bio i prvi susret sa estradom.

- To je jedna užasna priča. Nisam bila poznata, a moja pesma je bila slušana, tada nije bilo društvenih mreža, pa se od telefona do telefona širio snimak moje pesme i tvrdili su da sam se ubila, to je bilo najčudnije - rekla je pevačica i dodala, da su kružile i još monstruoznije priče:

- Na kraju su mi navodno umrli roditelji, a ja sam, trudna i bez dečka, izvršila samoubistvo - rekla je Marina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading