REKAO MI JE DA NIKADA U ŽIVOTU NE POVREDIM NJEGOVU MAJKU: Goca Božinovska otkrila kakav je odnos imala sa svoje DVE SVEKRVE, SVI OSTALI ZATEČENI!

Autor:

Zabava

25.07.2021

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Božinovska otkrila je u kakvom je odnosu bila sa majkama svoja dva muža, a ono što je rekla mnoge je šokiralo i iznenadilo.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official
Goca Božinovska

Goca Božinovska u jednoj emisiji otkrila je kako se slagala sa svojim svekrvama, s obzirom na to da je imala dva muža, a nakon što je rekla da je njihov odnos bio dobar, mnogi su ostali u čudu, prenosi Kurir.

- Imala sam dve svekrve, ja sam ih obožavala. Jedva sam čekala da ustanem i da pijemo kafu ujutru, pričam za Zoranovu mamu. Ja sam je obožavala, meni se žene čude kada ja pričam o tome. Nikada mi se nije mešala, kako ću i šta da radim, šta da obučem, ja izađem u šortsu i nikad ništa - rekla je, pa dodala, da na primer Vučkovićeva majka dok je ona bila trudna sa ćerkom Jelenom nikada nikome nije dozvoljavala da je uznemirava ili budi.

Foto: ST/Vladimir Lukić
Goca o svekrvama

- Moj muž mi je rekao da nikada u životu ne povredim njegovu majku, da ima svoje mane i nije idealna, ali je ona majka i kada nije u pravu treba on to da reši, da kažem njemu - zaključila je Goca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading