ONI SU DEFEKTNA PORODICA: Đedović BRUTALNO osuo po Anabeli i Đoganijevima: CIRKUSKI ZABALJAČI I GUTAČI VATRE!

Autor:

Zadruga

25.07.2021

06:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović otkrio kakav odnos sada ima sa Anabelom Atijas, pa osuo po njoj i celoj porodici.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Đedović

Marko Đedović u jednom od intervjua otkrio je u kakvom je odnosu sa nekadašnjom rijaliti drugaricom, Anabelom Atijas, prenosi Informer.

Đedović je rekao da sa Anabelom nema odnos i da ga je ona otpratila sa Instagrama, ali da je on nije zvao da je pita zašto je to uradila, već da je ona ta koja je trebala njega da pozove da mu kaže u čemu je problem, pa dodao da su za njega Đoganijevi cirkuski zabavljači.

- Ja sam već rekao da što se tiče tog njihovog posla, ja Đoganijeve doživljavam kao cirkuske zabavljače, žonglere i gutače vatre. Meni je ta porodica kao žena sa tri dojke, pa odem u cirkus i platim da gledam jer je smešno.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official
Marko i Anabela u ''Zadruzi 3''

Bivši zadrugar rekao je i da su za njega oni defektna porodica, kao i Anabela bez obzira što više nije Đogani, te da s obzirom na činjenicu da je uvek bio uz nju, ako ima kako on kaže gram morala trebalo je da ga pozove i da mu kaže šta se to promenilo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

25.07.2021 21:39

Od pokazivanja srednjeg prsta , histericnog ponasanja , dreke i vike , nasrtaja da bije kcerkinog partnera ... Sta reci ? Uzas . Uzas.

Branka

29.07.2021 13:29

E moj socijalni radniče zle duše ti za života neceš videti novce koje su ti "cirkuzanti" zaradili i potrosili. Moras bar 5 puta uci u zadrugu da bi zaradio krov nad glavom, a sve to pljujuci druge i baveci se tudjim životima jer kad bi pogledao svoj opet bi skakao sa mosta.