UNOVČILI SE VRTOGLAVOM BRZINOM: Zadrugarima SKOČILE CENE DO SUMANUTIH CIFARA:OD NEKOLIKO STOTINA DO 10.000 EURA!

Autor:

Zadruga

25.07.2021

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od nekoliko stotina do nekoliko hiljada eura zahvaljujui ''Zadruzi.''

Foto: RTV Pink
Kija, Luna i Sloba

Mnogi koji su ušli u rijaliti "Zadruga" počeli su da pevaju po izlasku, ali većina se bavila pevanjem i pre, a neki su uspeli da unovče svoj višemesečni život pod kamerama i dignu sebi cenu po izlasku iz Bele kuće, prenosi Kurir.

RepublikaFoto: e-stock agency
Sloba Radanović

Slobodan Radanović proslavio se nakon što je tadašnju ženu, Kiju Kockar, prevario sa Lunom Đogani, te je on neko ko je ne samo prvu već i sve ostale sezone obeležio, a sve svoje traume i skandale uspeo je da unovči. Naime, on i Kristina Kija Kockar, su neretko isticali da iako je pevač izuzetnih glasovnih mogućnosti,  za nastup uzimao između 300 i 500 eura. Nakon izlaska iz rijalitija njegova cena skočila je na 3.500 eura, a pevač sada, četiri godine kasnije, navodno po nastupu zaradi od 6.000 do 7.000 eura.

Foto: printscreen/instagram
Teodora Džehverović

Teodora Džehverović, takođe je jedna od učesnica "Zadruge 1" , koja je svoje učešće iskoristila maksimalno pametno, te je i njoj cena nastupa sa između 200 i 500 eura, skočila u prvi mah na 2.500 eura, dok sada uzima rame uz rame sa najvećim imenima sa estrade, između 8.000 i 10.000 eura. Ona je uspela da svoju popularnost iskoristi i na društvenim mrežama, pa zarađuje i tako, a pratije više od milion ljudi na Instagrm profilu, što joj takođe donosi određenu zaradu.

Poslednja sezona ''Zadruge'' takođe je brojala dosta pevača, a s obzirom na to da je skoro završena, njihove cene nastupa još uvek nisu dostigle Radanovića i Džehverovićevu, ali su se povećale u odnosu na to kakve su bile.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Mišel Gvozdenović

Mišel Gvozdenović je neko ko peva dugi niz godina, bio je i u muzičkim takmičenjima i za njegovo ime se znalo, ali mu to nije pomoglo dovoljno da bude medijski eksponiran i da zaradi neku veću sumu novca. Navodno, retki su njegovi nastupi koji su bili laćeni iznad 600 eura, a sada se to za manje od mesec dana promenilo, te mu je cena vrtoglavom brzinom skočila na 2.500 eura. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sandra Rešić

Sandra Rešić je kako se navodi pevala za ''sramne'' pare u odnosu nanjene vokalne sposobnosti, te jeu uzimala ne više od 500 eura, a sada joj je cena po nastupu između 1.500 i 2.500 eura.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Aleksić Ša

Tokom ove sezone "Zadruge" došlo je do rasprave kada je Vladimir Tomović ustao i rekao da je Vuk Mob najplaćeniji reper na našim prostorima, na to je Nenad Aleksić Ša skočio i istakao da ipak sebe smatra za "najskupljeg" repera u Srbiji. Priča se da su se njihovi nastupi pre rijalitija kretali od 3.000 do 4.000 evra, a da sada mogu da uzmu oko 5.000 evra po nastupu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading