OPADALA MI JE KOSA, UZIMALA SAM TABLETE: Sanja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog borbe sa bolešću!

Autor:

Zabava

24.07.2021

05:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uraganka je imala ozbiljne probleme.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Sanja se bori sa bolešću

Popularna pevačica i članice ženskog trija Hurikejn, Sanja Vučić imala je dosta zdravstvenih problema u životu, sa kojima je morala snažno da se bori. Sanja se intezivno već dve godine bori sa štitnom žlezdom, a zbog tih problema konstantno uzima terapiju koja joj dosta pomaže.

Jednostavno sam primetila da to nisam ja. Nešto nije bilo u redu i otišla sam na analize- ispričala je Sanja svoje iskustvo.

RepublikaFoto: instagram.com/sanjalilwolf
Sanja Vučić

Sanja je priznala i da je zbog toga često znala da bude u depresiji i da se loše oseća, što svedoče i izjave njenog bivšeg dečka Nikole Đorđevića, koji je još u rijalitiju ,,Zadruga 4" pričao o problemima Vučićeve. Nikola je još tada isticao da je Sanja imala velike oscilacije u raspoloženju, te da je i to bio jedan od razloga zbog kog su stavili tačku na njihovu vezu.

Koža mi je bila jako suva, opadala mi je kosa, dobijala sam naglo na težini, a bila sam i jako bezvoljna – ispričala je.

Na kraju se ispostavilo da ima problem sa radom štitne žlezde. Otkrila je kako su joj meseci pre dijagnoze bili najgori period:

RepublikaFoto: instagram.com/sanjavucic
Sanja

Bilo je leto, ja sam bila kod kuće bez ikakve volje za životom, nemoćna da ustanem iz kreveta. Sve je nekako bilo jako tužno i za mene tada nije postojala nikakva radost – ispričala je ona za Stori, prenosi 24sata.hr.

Pored svakodnevne terapije i uzimanja tableta, Sanja koristi i homeopatiju, pa se sada oseća poprilično dobro, ali uvek ističe da pazi i brine o svom zdravlju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading