ŠOKANTNO PRIZNANJE ŽENE OD SULTANA! Tijana Em OTKRILA: SILIKONI SU ME DOVELI DOVDE!

Autor:

Zabava

24.07.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Milentijević pirznala da su je silikoni proslavili.

Foto: Privatna arhiva
Tijana Milentijević

Tijana Milentijević bez imalo blama priznala da su joj silikoni pomogli da postane jedna od najpopularnijih domaćih pevačica. Bivša zvezda "Granda" objavila je nastavak pesme "Žena od sultana" koja nosi naziv "Kako ostaviti lava", a za spot koji je snimljen iskeširano je čak 50.000 evra.

Naime, pevačica na sebi ima dva estetska zahvata koji su doprineli tome da stane u red najpoželjnijih seks-bombi s domaće estrade.

 Tijana: Mislim da u tome nisam preterala, ali ne planiram više ništa na sebi da radim

- Naravno da je to pomoglo da izbijem u prvi plan. Fizički izgled je veoma bitan u ovom poslu. Sve operacije koje sam uradila su prvo lično meni pomogle. Ja sam neko ko voli da sve bude na svom mestu, pa tako i na licu i telu. Uradila sam ono što sam želela da uradim. To su moje usne i grudi. Mislim da u tome nisam preterala, ali ne planiram više ništa na sebi da radim - kaže lepa pevačica, a onda smo je pitali koliko je izgubila finansijski zbog korone jer nije mogla da nastupa u vreme kada je njena pesma "Žena od sultana" bila mega hit:

Foto: Dušan Mielnković
Tijana Milentijević o silikonima

- Izgubila sam mnogo zbog korone. Kada se sve izračuna, jedan dobar stan u centru grada. Ne žalim. Imam pesmu koju svaki pevač želi u karijeri. To je moja lična karta. Ali počeli smo opet da radimo, imam novu pesmu i nadam se da ću ubrzo sve to da nadoknadim i da ću kupiti sebi stan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading