(FOTO) ANA KORAĆ U PRAVOJ PRIČI: Najjača ŽURKA u Beogradu podiže TEMPERATRU!

Autor: Republika.rs

Zabava

22.07.2021

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana je stigla i zapalila kafanu!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zablistala je večeras!

Popularna pevačica i bivša učesnica zadruge, Zorica Marković, danas je organizovala svečano otvaranje njene nove kafane "Prava priča".

Zorica je poznata po organizaciji neverovatno dobrih žurki, kojima u glavnom gradu Srbije nema ravnih. Baš zbog takve njene reputacije ni od današnje žurke se ništa manje ne očekuje, nego da to bude najbolja žurka koja se organizovala u ovih godinu ipo dana. 

Foto: printscreen
Atmosfera se zahuhtava!

Mnoge poznate ličnosti već su stigle na provod u Zoricinoj kafani, a među njima su se našli i Đedović i Ana Korać. Posebno nam je pažnju privuka Anina kombinacija koju je izabrala za ovo veče, a u kome izgleda fantastično.

RepublikaFoto: printscreen
Ana je zablistala na otvaranju Zoricine kafane!

Naime, starleta je odlučila da obuče farmerke sa dubokim strukom, kao i minijaturan beli top iz kojeg njene grudi praktično ispadaju. 

Veče je tek krenulo da se zahuhtava, a kako će se provesti gosti "Prave priče" do kraja večeri, videćete malo kasnije kod nas na portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading