(FOTO, VIDEO) STRASTVENI KADROVI, INTIMNI NABOJ, VRHUNAC ŽESTOKE VRELINE DVOJE MLADIH: Tijana Milentijević u vrućim scenama KOJE ĆE ZAPALITI JAVNOST!

Autor:

Zabava

21.07.2021

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strastveni kadrovi mlade pevačice osvajaju javnost!

RepublikaFoto: Dušan Mielnković
Tijana Milentijević u novoj pesmi..

Nakon planetarnog hita koji je proslavio "Žena od Sultana" koji sada broji 80 miliona pregleda na Jutjubu, a koji je publika odično prihvatila, mlada i atraktivna pevačica Tijana Milentijević je odlučila da se oduži i zahvali svima koji su joj dali vetar u leđa, nastavkom kratkometražnog filma, te je izbacila numeru "Kako ostaviti lava".

RepublikaFoto: Dušan Mielnković

U nastavku spota za koga se smatra da će biti letnja bomba, a takođe i preti da nadmaši slavu "Žene od Sultana" tematika se bavi, upoznavanjem svog "Sultana", tri godine ranije, te je u glavnoj ulozi pored samog Šarana, i Dušica Jakovljević koja je verodostojno predstavila njegovu prvu ljubomornu suprugu, shvativši da je njenog muža mlada Tijana oborila sa nogu svojom mladom pojavom.

RepublikaFoto: Dušan Mielnković

Popularna pevačica Tijana je i ovde izdominirala, te je stasom i glasom dala zadatak i mlađim i starijim koleginicama. U ceo projekat je izdvojena velika količina novca, obiluje erotskim nabojem, strastvenim kadrovima, kao i potresnim situacijama koje će vas u trenutku naježiti, tako da je užitak zagarantovan.

RepublikaFoto: Dušan Mielnković

Prava poslastica za sve je i atraktivna pevačica Tijana po prvi put kao od majke rođena, savršennih oblina, celokupna situacija će vas na trenutak naterati da zaboraviti svakodnevnicu i prepustite se uživanju.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading