(FOTO) PROSLAVILI SE SKANDALIMA I TUČAMA, OSTAVIO JE SVE ZBOG NJE: Njih dvoje ulaze u "Zadrugu 5", JAČI NEGO IKADA, SLEDI HAOS!

Autor:

Zadruga

21.07.2021

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulaze u "Zadrugu 5" jači nego ikad, sprema se haos!

RepublikaFoto: TV Pink

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš raskinuli su u finalu poslednje sezone Zadruge pred milionima gledalaca, a sada će dobiti novu šansu da se pomire! Par se rastao pošto se Janjuš žestoko izvređao sa Majinim ocem Radomirom Marinkovićem Takijem.

- Maja i Janjuš stalno su pravili skandale, svađali se, psovali, tukli, štipali, polivali vodom... Pošto se Janjuš javno kune da nikada više neće biti sa Majom, produkcija je rešila da ga stavi na veliki test. Pozvali su ih oboje da uđu u narednu sezonu i pred kamerama Pinka reše sve što imaju - priča izvor Kurira.

- Oboje su pristali, jer im je to trenutno jedini način da dođu do novca. Sigurno je da će se Maja i Janjuš sto puta miriti i raskidati. Oboje su potpisali ugovor, a dok ne udu u novu sezonu, planiraju da se posvete sebi.

- Janjuš želi da celo leto povede sa ćerkom Krunom. Takođe i da reši probleme sa bivšom suprugom Enom, koja želi da mu uzme starateljstvo nad devojčicom. Maja će iskoristiti slobodno vreme do septembra da ode na „remont" lica i tela, kao što je uradila i pred „Zadrugu 4".

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš i Maja spremni kao zapete puške!

Pored lica, planira da zameni silikone u grudima, kao i da uveća g*zu - kaže sagovorniki dodaje da je starleta spremna da se bori za ljubav, iako zbog oca to ne sme javno da prizna.

- Kad je pregovarala, prvo ih je pitala da li Janjuš ulazi i čim je dobila potvrdan odgovor, odmah je pristala! Planira da bude lepša nego ikad i da ga opet za zavede. Voli ga kao Boga i svako veče plače jer je rekao da ne želi više nikad da je vidi!

Bivši sportista nije hteo da potvrdi da ulazi u rijaliti, već je diplomatski poručio da njegov povratak pred kamere zavisi od porodične situacije.

- Ako rešim privatne probleme, što da ne. Maja me više ne interesuje - kaže Janjuš, a i Marinkovićeva rado vidi sebe u petoj sezoni: - Naravno da bih ponovo ušla! Janjuša volim, ali ne mogu da mu oprostim sva poniženja i to što se svađao sa ocem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading
Filip

21.07.2021 10:57

Loši glumci koji stotinama puta ponavljaju iste rečenice.

Željko

21.07.2021 12:09

Nemojte, ljudi.