PEVAČICA FRAPIRALA NASTRANOM IZJAVOM DA UŽIVA DA GLEDA SVOJ EKSPLICITAN MATERIJAL: Imam mnogo kućnih videa sa momcima, U KREVETU SAM NAJBOLJA!

Autor:

Zabava

21.07.2021

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Grabović zgranula javnost novom izjavom!

RepublikaFoto: instagram.com/dusicagrabovic
Dušica Grabović

Dušica Grabović gostovala je u emisiji "Puls Srbije" gde je iznenadila priznanjem da poseduje seksi snimke i slike, ali i tvrdnjom da je "bolja od Severine".

Pevačica je izjavom još jednom privukla veliku pažnju, a na pitanje kako bi reagovala da njen eksplicitni sadržaj izađe u javnost imala je spreman odgovor:

"Možda bih i ja tako nešto uradila, imam i ja snimke sa bivšim momcima, imamo svi negde u telefonu sakriveno i to je normalno u 21. veku. Izjavila sam kada bi moj snimak izašao, da bih verovatno bila bolja od Severine, svaka žena je za sebe najbolja. Da se zna, meni je žao svake žene, ja podržavam žene u svakom smislu i žao mi je ako to uradi neki bivši dečko da bi se osvetio", započela je, pa nastavila:

"Imam kućne snimke sa bivšim momcima, koje često volim da pogledam i to ima svaka žena u Srbiji", istakla je Dušica, a prenosi Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading