DESET GODINA SAM SA DŽUKELOM: Zorica Marković PROGOVORILA o emotivnom partneru, pa šokirala izjavom o NJEGOVOJ BIVŠOJ ŽENI!

Autor:

Zabava

20.07.2021

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković otkrila sa kime je u dugogodišnjoj vezi, ali i u kakvom je odnosu sa njegovom bivšom ženom.

Foto: pink.rs
Zorica Marković

Pevačica Zorica Marković, otkrila je pravu istinu o svom emotivnom statusu, pa priznala da iako je stalno povezuju sa mlađima, ona već godinama uživa u vezi i ljubavi sa čovekom njenih godina. 

Osvrnula se na predrasude koji mnogi imaju kada je u pitanju njen izbor muškaraca.

- Nemam mlađe muškarce pored sebe, a priča se da volim piletinu i da sam u kres-šemama sa momcima od po 20 godina. To nema veze s vezom. Sad sam 10 godina sa jednim gospodinom u vezi i zovem ga Džukela, u pozitivnom smislu te reči. Mi smo se skapirali odavno, moja deca se s njim slažu i kao drugari su. - a onda je otkrila i čime se bavi njen izabranik:

Foto: ST/V. LUKIĆ
Zorica Marković o svom partneru

- On je policajac, namazan je i ništa mu nije strano. Mi smo u vezi koja ne opterećuje u svakom smislu. Nikad jedno drugo ne pitamo ko gde ide, sve ide spontano. Ne živimo zajedno, on je razveden, ima dvoje dece, a ja s njegovom ženom pijem kafu. To je meni normalno, oni su se razveli pre mene, ništa ja nisam kriva! Ne vole se oni, svi smo sedeli više puta zajedno i to je sve u redu. Zašto ljudi treba da budu u lošim odnosima kad se razvedu? Mislim da ćemo ostariti zajedno, ali ne razmišljamo o svadbi. Neću ja da se udajem pod stare dane, kao pokojni Tozovac! Danas brak kratko opstaje, samo se razvode deca. Papiri nisu dokaz toga koliko neko nekoga voli - ispričala je, pa se osvrnula i na svoje zdravstveno stanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading