KENAN JE MENI PRVI PISAO! Teodora Bilanović progovorila o zadrugarima, pa otkrila planove sa Čorbom: IMAĆEMO DECU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Bilanović osula po zadrugarima, a onda otkrila koji su joj planovi sa Čorbom.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Teodora Bilanović

Teodora Bilanović napustila je Belu kuću i zauzela 24. mesto u "Zadruzi 4".
Pevačica se veseloj ekipi pridružila u januaru ove godine i za kratko vreme je uspela da postane jedno od omiljenih lica iz Bele kuće u Šimanovcima. Flertovala je sa Vladimirom Tomovićem, ali kada je on ispao, lepa Teodora prešaltala se na kuvara Milana Jankovića Čorbu. Krenuli su u vezu, imali su seks i dokazali da mogu da opstanu.

Odmah na početku smo je pitali kakve utiske nosi iz "Zadruge 4".


- Još sam pod utiscima, a ovako, na prvu, zadovoljna sam učešćem, ali nisam zadovoljna time što se u startu nisam mogla uklopiti sa 50 ljudi. Ja živim sama, imam tako neke stavove, nije funkcionisalo u kolektivu. Dobijala sam osude i napad, nisam znala zbog čega. Kroz to mi je padalo samopouzdanje.
Foto: Goran Doljančević

Kenan je meni pisao prvi!


 Kako komentarišeš Kenanovu i tvoju prepisku iz spoljnog sveta?


- Bila sam svesna da nemam lošu nameru i da nisam to prva spomenula. Bila sam besna i zatečena kad mi je dodelio loš budžet i rekao to. Na mene je svalio sve, a on je meni pisao. Nisam želela da pravim scene, ali sad smem da kažem.

* Stekli smo utisak da si se plašila da im odgovaraš?


- Nisam nekako imala hrabrost da išta kažem jer sam smatrala da moj komentar nije validan, da će svi da ga ismejavaju, a to je greška. Žao mi je što nisam prikazala više boljih strana sebe. Što nisam budalama rekla da su budale. Kada bih se vratila, svakome bih rekla sve u lice.

 Imam traume od svega. Mislim da ću da krenem kod psihologa.

* Ali patila si jer te odbacuju?


- Ja sam kroz život izgradila gard, kao na dugme ih isključim. Uvek sam plakala da to niko ne vidi, kad legnem da spavam. Gušila sam se u suzama. Čorba je to sve video. On zna koliko sam plakala. Imam traume od svega. Mislim da ću da krenem kod psihologa.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana je za žaljenje!

 

Napadala te je Miljana Kulić. Kakvo mišljenje imaš o njoj?


- Miljana je nesrećna i obeležena devojka. Zamislite da je neko još napada i doliva ulje na vatru? Dosta je njoj njene muke. Plakala bih nad njenom sudbinom. Ona je zaista težak slučaj. Kada se ošišala, meni nije bilo dobro. Baš sam teško podnela da je gledam.

 *Da li je Čorba ljubav tvog života?

- Čorba je bio jedini čovek u kući koji je video svako moju promenu raspoloženja, toliko se dobro poznajemo. Ja u svakom momentu vidim šta on misli. Znala sam da ćemo super da funkcionišemo. Kad nismo u svađi, on se stalno žalio pod kojim je pritiskom i da to sve utiče na njega. Nisu svađe bile toliko ozbiljne. Ja mislim da je Čorba ljubav mog života.

Foto: Printscreen

Rialda je folirantkinja!


Da li ste iskreniji par ti i Čorba ili Kenan i Rialda?


- Čorba i ja smo pravi par, a to ćete videti kad sve prođe. Kenan ćuti i muti. Rialda je namazana i zna šta hoće. Opasna je. Pozira u svakom momentu. Ona je svesna kamera 24 časa. Takva je i u odnosu sa Kenanom. Nema ništa od njih kad se sve ovo završi. On je previše miran za nju. Rialda je opasna energija.

*Da li ćeš se udati za njega? 


- Pričali smo o tome. Ja mislim da on planira da me zaprosi. Želim da budem njegova žena. Da pravimo mnogo dece. Da ostanemo zajedno zauvek. Pitao me je u više navrata, ali nisam želela da to tamo ozvaničimo. Hoću da to bude prava priča.

Foto: ST/Nebojša Mandić

Sandra je naporna i napadna


Šta kažeš na to da je Sandra Rešić jedna od najomraženijih kod publike?


- Ne čudi me, Sandra je volela da se meša u sve. Nekad se bila veoma naporna i napadna

* Kako si se osećala u trenutku kada te je napadao ceo crni sto?


- Jednostavno, u glavi mi je bilo sve tako crno. Svi su mi nametali da sam imala lošu nameru, namerno da ih rastavim. Kad me jedna Maja Marinković napadne, devojka lakog morala, kako može da mi bude? Ili jedna Miljana Kulić, za koju svi znamo ko je i šta je. Osećala sam se kao smeće.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading