(VIDEO) MILJANA I ZOLA ŠOKIRALI! Par se POMIRIO, IZ SOBE NE IZLAZE, a Marija Kulić pokušava da DOĐE DO ĐEDOVIĆA!

Autor:

Zadruga

20.07.2021

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana i Zola ponovo zajedno, kockaju, a njena majka je očajna.

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Miljana i Zola

Marko Đedović sinoć je bio gost emisije ''Narod pita'', a tokom uključenja jednog od gledalaca otkrio je da su Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola navodno ponovo zajedno.

- Kad ste već pomenuli Miljanu i dostojanstvo, sinoć mi je poslala poruku, a ja sam sedeo u Borči danas u kafiću i rekli su mi ljudi da su je videli u etno selu sa Zolom. Da nisu izlazili iz sobe, da su tamo zajedno. Možda je to Miljana htela da mi kaže. I Marija me je pozvala, ali nisam stigao da joj se javim. Eto, čuo sam da i posle Zadruge, dostojanstvo nema baš neke vrednosti - otkrio je Đedović.

Foto: youtube.com/printscreen
Zola i Miljana su se pomirili kako navodi Marko Đedović

Mediji prenose i da su se njih dvoje navodno vratili kockanju, te da su za noć prokockali 4.000 eura. Njena majka Marija se oglasila i prokomentarisala navode:

- To je strašno! Ne mogu da verujem da je toliko bezobrazna! To je dokaz da nema obzira prema našoj situaciji i bolesnim roditeljima. Razočarana sam u nju - rekla je Marija, prenosi Informer.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milena

20.07.2021 19:54

Pa tako ste je vaspitavali, sada vam se vraća