SAŠA POPOVIĆ LETI IZ ZVEZDA GRANDA? Mili skovao plan da izbaci iz igre bivšeg direktora, OBELODANJENA PRAVA ISTINA O NOVOJ SEZONI!

Autor: Republika

Zabava

19.07.2021

09:25

Saši Popoviću se sprema šut-karta iz Granda?

youtube.com/printscreen
Aleksandar Milić

Od kada se završilo finale Zvezda Granda, mnogo se priča o tome kako će izgledati naredna sezona! Posebno je sve pod znakom pitanja jer se zna da je Saša Popović prodao Grand i on se više ne pita za neke stvari.

Naime, novi vlasnici postavili su Milija da bude direktor, što se starim članovima žirija ne dopada od starta, a kako se šuška, Mili bi najviše voleo da izbaci Popovića iz projekta. Naime, Saša je ipak idejni tvorac Zvezda Granda, on je patentirao šou, veoma je uticajan, član je Upravnog odbora u Grandu i njegova reč se i te kako ceni i uvažava, pa ne čudi što bi Mili, navodno, voleo da ga izbaci iz igre kako bi on dominirao.

youtube.com/printscreen
Saša Popović

– Priča se da bi Mili voleo da se Popović povuče, te da njemu pripadnu sva njegova zaduženja. Navodno veruje bi tako stekao preko noći ugled koji Saša godinama ima. Za to su, navodno, saznali i ostali članovi žirija i svi su uz Popovića, a najviše Jelena Karleuša i Marija Šerifović – objašnjava izvor Scandala i dodaje:

Svi članovi žirija uz Sašu! JK i Marija ga najviše podržale!

– Sa druge strane, priča se da je Mili u stvari srećan što je Saša tu. Zna da Zvezde Granda ne bi bile iste kada bi se Sale povukao. E sad, šta je istina i šta će se desiti u budućnosti, ostaje da vidimo – zaključio je izvor Scandala.

Komentari (0)

Loading