(FOTO, VIDEO) ZAPALILA TOP HIL: Ceca PONOVO napravila SPEKTAKL, o ovome će se DUGO PRIČATI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović ponovo je napravila spektakl za pamćenje i na sinoćnom nastupu zajedno sa publikom zapalila Top Hil.

Foto: Miloš Ćetković
Svetlana Ceca Ražnatović

Svetlana Ceca Ražnatović još jednom je dokazala zbog čega je najveća zvezda Balkana. Na sinoćnom nastupu tražilo se mesto više, a Ceca je opravdala kao i uvek poverenje svoje publike.

Naime, Ceca je nastupala u čuvenom Top Hilu u Budvi, u beloj kristalnoj haljini, atmosferu je dovela do usijanja. Publika je konstantno u glas pevala njene pesme, te se može reći da je ovo bio još jedan spektakl za pamćenje.

 

 

 

 

 

Hil je bio ispunjen do poslednjeg mesta, a pevačica je u potpunosti opravdala očekivanja publike i kao i uvek dala im se u potpunosti, a oni su to osetili i istom merom joj vratili.

 

 

 

 

 

Pored njene ćerke Anastasije, na nastupu su bile i mnoge poznate ličnosti poput Vesne Dedić, Ivan Golušin, a sin Lepe Brene Viktor, dosao je sa devojkom i na taj način demantovao navode da više nisu u vezi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading