NIKOLINA I SAŠA KAPOR UMALO DOŽIVELI VELIKU KATASTROFU: Nešto mi je govorilo da odustanemo, DA NISMO KO ZNA ŠTA BI SE DOGODILO!

Autor:

Zabava

19.07.2021

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračni par u poslednjem momentu izbegao katastrofu!

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Niiolina i Saša

Nikolina i Sašu Kapor su se pojavili na jednom gradskom događaju, a kako su otkrili ponovo je sve počelo da se vraća u normalu što se posla tiče te oboje imaju zakazane nastupe, a radi se i na novim projektima, a onda su otkrili ono što su dugo krili.

- Radim na mom prvom albumu "Živim za ljubav" i zaista se svojski dajem da to izgleda onako kako želim, sve privodim kraju. Ne bih smela da preciziram tačno kada, ne zato što je to nešto vau, nego zbog celokupne situacije - rekla je Nikolina, na šta se Saša nadovezao:

- Jeste vau! Vrhunski joj je album i moram da je pohvalim jer je većinski autor pesama ona. 

Međutim, zbog poslovnih obaveza remete im se planovi za odmor.

- Pa iskreno mi imamo u planu da putujemo, međutim polako nam se ti planovi remete u smislu da nećemo moći da budemo u kontinuitetu, već ćemo ići pa ćemo se vraćati da radimo, ali ono što je najbitnije klinci će da budu na moru u kontinuitetu sa babom i dedom i to će njima biti doživljaj - ispričao je pevač.

Otkrili su nam i šta je za njih savršen odmor, ali i u čemu se uopšte ne slažu.

RepublikaFoto: Republika

- Sa ljudima koje voliko, da smo mi svi porodično na okupu, to je savršena oaza mira... Nije bitno gde smo, ako vlada dobra energija i ako je harmonija u porodici, onda gde god da odeš lepo ti je - zaključila je Nikolina.

- Kad je bilo vanredno stanje mi smo bili u kući kao i svi i tad smo već pravili planove ko će šta da radi. Nikolina se nije slagala uvek, jer Nikolaj i ja smo uglavnom igrali igrice, izdržala je, ali 37. dan je rekla: "E sad dosta" i bacila "GTA" kroz prozor  - rekao je Saša sa osmehom na licu čime se Nikolina u potpunosti složila.

- Ja sam osoba koja više voli da putuje i kad odem u neko manje mesto, ja se oduševim i volim da iskoristim to vreme, nikada ne spavam ujutru posle svirke ili pre svirke, ako mi se ukaže prilika, volim da upoznajem nove ljude, novu energiju, dok Saša nije neki tip koji voli da putuje. Često isplaniram neko naše zajedničko putovanje i onda on u poslednjem trenutku odustane, on je više statičan tip - rekla je Nikolina, međutim jedom se dogodilo da je Saša ipak bio u pravu što je odustao od putovanja koje je Nikolina uplatila.

- Poslednji put je bilo dobro što sam odustao, 2018. godine je htela da nam uplati da idemo u Rim. Prvo smo hteli da idemo avionom, pa sam ja predložio da idemo autom i tačno u tom periodu kad smo trebali da idemo meni kao da je nešto govorilo "ajde da ovo prolongiramo za neki drugi put" i tačno tih dana se potrefilo da je na žalost bila opšta katastrofa u Rimu, kad su bile poplave i poplavljeni mnogi automobili,ja kažem Nikolini "zamisli da smo otišli tamo", da jesmo ko zna šta bi se dogodilo, a tad sam tek uzeo neki auto - prisetio se Saša.

- Ja se zezam sa Sašom i kažem mu, ako se razvedemo jednog dana i ti tipično muški nađeš devojku i sa njom putuješ, moraćeš - našalila se Nikolina, a prenosi Grand Online.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading