(VIDEO) VELIKO SRCE LEPE VODITELJKE! Jovana Jeremić postala prava senzacija: "Samo Novak Đoković i ja se ovoliko volimo kod dece"

Autor:

Zabava

18.07.2021

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka napravila neplaniranu žurku na terenu.

RepublikaFoto: instagram.com/jovanajeremicmilosevic
Jovana Jeremić

Popularna voditeljka Jovana Jeremić svojom iskrenošću, sposobnošću, ali i šarmom osvojila je srca kako starijih, tako i onih najmlađih. Često pokazije koliko je emotivna, a danas je pokazala koliko je zaista voljena kod dece.

Vidno raspoložena Jovana se danas družila sa mališanima, kojima je pružila potpunu pažnju. Imali su prilike da se slikaju sa njom, dobiju autogram, ali i da je zagrle i poljube. Koliko je samo uživala u druženju sa najmlađima, pokazuje i snimak koji je objavila.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jovana

- Nisam slutila da će me deca ovoliko voleti. Moja publika-. Zamislite samo moju moralnu odgovornost za sve njih kada govorim. Pritom, ja nisam žena koja je stereotip. Ja nisam klasičan tip Srpkinje. Žena sam koja ruši predrasude i kao takvu su me ljudi zavoleli. Posebno deca. To je moja čista emocija, prema čoveku. Ja sve ljude, pa i one koji su mi zbog svoje sujete, a mojih ispravnih odluka, naneli suze, i dalje volim, želim sve dobro - rekla je Jovana i dodala:

- Samo Novak i ja se ovoliko volimo kod dece - zaključila je voditelja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Istina

18.07.2021 13:30

Sumanuta, preružna, kratkonoga zena se poredi sa NOLETOM!!!!!! JADNA DECA koja OVAKVU MORALNU I MENTALNU ZENU VOLE!

Odgovori 10 0
Mara

18.07.2021 14:00

Gospođa Jeremić objavljuje snimke na kojima grli decu, a svoje neće ni da dotakne. Pogledajte snimak koji je objavila na svom FB profilu, gde igra. Ćerka Lea se zatrčala da zagrli majku, a ona je ni ne primećuje zauzeta svojim "vrtoguzom" i samom sobom. Pogledajte kako egocentričnost pobedjuje majčinski osećaj, strašno. Pritom je, negativne komentare u vezi sa navedenim, ispod objavljenog snimka obrisala, a kao odgovor objavila snimak gde grli decu, "svoje fanove", poredeći se sa Novakom. Gospođo Jeremić, budite Majka, grlite i volite svoje dete i manite se samopromovisanja!!!

Mikica

18.07.2021 17:56

Koja rugoba,koja seljancura......

Milan

18.07.2021 20:09

Jovana, Ljupka, Ana, Grabovićka, Karleuša... se utrkuju koja će pre sablazniti javnost svojim bizarnim doživljajima... Jad i beda.. ????