(FOTO) OSUĐEN ZA RAZBOJNIŠTVO I POKUŠAJ UBISTVA, BIO U ZATVORU 12 GODINA: Sin Sinana Sakića ima DEBEO policijski dosije, a ovako izgleda!

Autor:

Zabava

18.07.2021

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najteže krivično delo za koje je on 2011. godine osuđen je pokušaj ubistva Dragoljuba D, kog je Sinan Sakić gledao takođe kao svog sina. Ovaj zločin dogodio se u Loznici u maju 2002. godine.

RepublikaFoto: facebook.com
Rašid

Sin pokojnog pevača Sinana Sakića, Rašid Sakić i od ranije je poznat policiji, a sada je, kako mediji prenose, osumnjičen za razbojništvo u Sarajevu. Ono što je i te kako poznato, jeste da je Sakić od ranije bio u policiji, te da ima podebeo policijski dosije, a za njim je čak i raspisana poternica, jer je bio slomio nanogicu i pobegao iz kućnog zatvora.

Podsetimo, Rašid je višestruki povratnik, a poslednji put je uhapšen 2019. godine u januaru. Tada se sumnjičilo da je u centru grada Loznice s prijateljem Milanom C. (36) izvršio opljačkao, a potom i pretukao krojača V. M. (34). Nakon što je uhapšen, Rašidu je određen pritvor, u kom boravi sve do avgusta, nakon čega je prebačen u kućni pritvor sa nanogicom. Tada je doneta odluka o krivici i osuđen je na 7 meseci kućnog pritvora.

Protiv njega se vodi postupak zbog razbojništva, odnosno zbog sumnje da su opljačkali krojačku radnju. Navodno, pošto su uzeli sav novac koji su pronašli kod krojača, otišli su u obližnji kafić i naručili piće. Upravo u tom kafiću policija ih je i uhapsila - rekao je tada izvor za Kurir.

RepublikaFoto: facebook.com/Printscreen/Rasid Sakic
Rašid Sakić

Još kao maloletnik privođen je zbog nasilničkog ponašanja, ubistva, pokušaja ubistva i iznude. Istim putem nastavio je i kada je postao punoletan. Privođen je tokom akcije „Sablja“ 2003. godine, a poslednji put je pušten iz zatvora sredinom aprila 2018, pošto je odslužio kaznu Višeg suda u Šapcu od 12 godina zatvora zbog pokušaja ubistva - objašnjava izvor, a prenosi Alo.

Nisam išao u bolnicu da ga posetim, a nisam jer mi je bilo žao. Spavali su zajedno, nisu mogli jedan bez drugog... Kako je moglo to da se desi?! Ja sam njemu samo jednom u životu otišao u zatvor i rekao sam mu: "Ti znaš koliko sam ja i tebe i njega voleo, svako neka nosi svoj teret... ako ti nešto bude trebalo ja ću ti dati, poslaću ti, ali ja više neću dolaziti - ispričao je pevač pre nekoliko godina.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Sakić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading