(UZNEMIRUJUĆE FOTKE) SMRSKANE KOSTI U GLAVI, SLOMLJENA... Ćerka srpske glumice pokazala kako izgleda nakon STRAVIČNE NESREĆE!

Autor:

Zabava

17.07.2021

06:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana je nakon pet godine odlučila da prošlost ostavi iza sebe, pa je poslala i snažu poruku.

RepublikaFoto: instagram.com
Bojana nakon pet godina od stravične nesreće

Ćerka glumica Radmile Živković, Bojana Bambić šokirala je sve svoje pratioce na Instagramu kada je objavila fotografije kako sada izgleda nakon nesreće koja ju je zadesila. 

Naime, prošlo je 5 godina od nautomobilske nesreće koju je Bojana doživela, a tom prilikom zadobila je stravične povrede glave, o kojima je tek sada odlulčila da progovori. Ona je okačila fotografiju na Instagram i uz opis htela da ukaže ljudima da budu oprezni u saobraćaju, ali i da je ovo za nju 5 rođendan koji slavi, jer je napokon odlučila da prošlost ostavi iza sebe.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Bojana

10. avgust 2015. godine, ponedeljak. Konačno sam, posle 5 godina skupila hrabrosti i snage da vam pokažem kako sam izgledala tog dana posle udesa, sa smrskanim kostima u glavi i nesvesna toga šta me čeka. Tada još nmisam znala šta je sve smrskano i izvaljeno iz moje glave. Konačno sam skupila snage da ostavim ovih teških 5 godina i puno operacija iza sebe. Poenta ovog posta je da vam moja slika bude u glavi svaki dan kada izađete na ulicu i pazite kako drugi voze! Srećan mi 5. rođendan! - napisala je Bojana.

Foto: instagram.com
Bojana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bambinajana

17.07.2021 18:02

Sada izgledam mnogo bolje, hvala! ? Pozdrav, Bojana Bambic

Bambinajana

17.07.2021 18:22

I glumica sam, pored toga sto sam ponosna cerka! Hvala!