NIKI MINAŽ KOPIRA VODITELJKU PINKA? Društvene mreže se zapalile zbog OVE sličnosti, zgodna plavuša joj poručila: DVOJKA SI!

Autor:

Zabava

16.07.2021

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Pinka napravila je šalu na sopstveni račun, a potom je prozvala inostranu pevačicu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Niki Minaž

Voditeljka Pink televizije Ivana Šopić napravila je šalu na svom Instagram profilu, zbog njenog roze korseta koji je ponela na žurki povodom kraja Zadruge 4.

Naime, radi se o izazovnoj kreaciji, koji je Šopićeva nosila na finalnoj žurki, a sličan takav odevni predmet imala je na sebi i svetski poznata pevačica Niki Minaž na jednom događaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Šopić (@sopicka_)

Na Tviteru je osvanula ta fotka, uz komentar ,,Ne znam za vas, ali Šopićka je srpska Niki Minaž", što je ona postavila na svom Instagram storiju uz žestok status.

- Ko je ova što me kopira? Dvojka si - napisala je Ivana.

Foto: instagram.com
Ivana Šopić prozvala Niki Minaž

Naravno da je sve bilo u svrsi šale, jer je Ivana poznata kao neko ko voli da zbija šale kako na svoj, tako i na tuđi račun, ali ko zna, nije prvi put da svetske zvezde uzimaju inspiraciju od naših domaćih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Šopić (@sopicka_)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading