HAOS U PORODICI DŽINOVIĆ: Haris napravio skandal zbog ćerke, INTIMNI ODNOSI NASLEDNICE IZAZVALI GNEV, MELINA JEDVA SPREČILA KARAMBOL?

Autor:

Zabava

16.07.2021

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal u domu Džinovića zbog ćerke!

RepublikaFoto: Promo foto
Haris i Melina

Nakon što je Đina Džinović, ćerka Harisa i Meline Džinović, iznela niz odgovara na temu svoje veze s maldim i uspešnim fudbalerom i sve to objavila kao odgovore na insta stori pitanja, nastao je haos! Naravno, mediji su odmah preneli sve Đinine odgovore, pa je Haris poludeo!

Haris besan, Melina brani ćerku!

– Harisa mnogo brine Đina, jer sve o tome dospe do medija, a najviše preko Instagrama – priča izvor Scandala i dodaje:

– Već je upozorio da sakrije neke objave i ona je obećala da će biti opreznija, ali džaba. Mediji od tada sve više pišu o njoj jer je u vezi s mladim fudbalerom koji igra za Zvezdu, pa je Brki jasno da će tek biti svega oko toga u medijima. Melini je u celoj priči najgore, brani ćerku i kaže da sva omladina im Instagram i da Đina nije kriva jer nije mogla da bira da li će joj tata biti poznat, pa je samim primamljiva medijima. Za sada je jedva uspela da smiri Harisa da ne ispadne još veći haos, ali je i Đinu ponovo zamolila da smanji objave na minimum – završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

16.07.2021 22:29

Ne treba se nervirati