(FOTO) MILJANA VODI OCA NA LEČENJE U TURSKU, PA U MANASTIR: Siniša pao u DEPRESIJU, osušio se zbog BOLESTI!

Autor:

Zadruga

16.07.2021

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana je otkrila sve detalje o bolesti svog oca.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink/TV Happy
Siniša i Miljana

Miljana Kulić planira da sav novac osvojen u Zadruzi da na lečenje svoji roditelja. Iz rijalitija je izašla kao trećeplasirala, ali to nije pogodilo s ozbirom na to da je u realnosti sačekao mnogo veći problme. Ona nije bila svesna u kojoj meri je njenim roditeljima loše. Tek po izlasku iz Zadruge čula je da je njen otac Siniša Kulić, koji je operisao rak grla, smršao čak 30 kilograma. 

- Ništa nije leglo na svoje. ne mogu da ti kažem da se osećam dobro. Baš sam u šoku, niasm očekivala da je tata baš toliko loše. Smršao je trideset kilograma, osušio se, ne ustaje iz kreveta i jako je loše, dobro je samo što nije metastaziralo, operacija je prošla kako treba. On je pao u depresiju i to je ono najgore, jer samo pozitivni ljudi uspeju da ozdrave i da se izvuku. Ja ću da dam sve od sebe da on ozdravi i da se izvuče iz depresije. Meni u Zadruzi niko ništa nije pričao i onda kada sam izašla i videla da tate nema na finalu, sve mi je bilo jasno. Krivim i sebe, ali ne želim da osećam krivicu. Oni su se naravno sekirali za mene, a od sekiracije se svaka bolest dobija. Videću da ih odvedem u manastir i u Tursku. Ne želim sebi da nabijam grižu savesti, daću sve od sebe da budu dobro - kaže Miljana za Svet i objašnjava da roditelje ne vodi u Tursku na letovanje, već na lečenje:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Siniša i Miljana

- U Turskoj porostoji bolnica za to i ja želim da ihb odvedem. Oni nisu u toliko lošem stanju, ali uradiću sve što mogu da im pomognme. Nadam se da će sve kako treba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mirjana zivkov

16.07.2021 18:08

Pa kako da covek ne padne u depresiju sta je sve ova radila u zadruzi coveka pojela sramota

Ana

18.07.2021 19:52

kad ona ide na lecenje?