PONOVO SE ŠLEPA: Kija Kockar dobila ulogu u Lukasovoj seriji, NOVA SONJA ŠAŠIĆ?

Autor:

Zabava

15.07.2021

06:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas izazvao je niz komentara autobiografskom knjigom, a sada je najavljeno snimanje serije o njegovom životu, glumci koji će tumačiti uloge će sve iznenaditi.

Foto: ST/D. KADIĆ
Kija Kockar i Aca Lukas

Autobiografska knjiga Ace Lukasa, ''Ovo sam ja'' izazvala je buru na javnoj sceni, ali i u narodu, a ono što će zasigurno izazvati još veću pažnju svih, jeste serija koja će se snimati od jeseni, upravo po ovoj knjizi, prenosi Kurir.

Naime, kako se navodi, serija će takođe kao i knjiga, pratiti život pevača, pod nazivom ''Kafana na Balkanu'', a kako se navodi glavnu ulogu, tumačiće upravo Aca Lukas, dok će njegovog oca glumiti legendarni Mima Karadžić, dok će Kija Kockar imati gostujuću ulogu u ovoj seriji od 12 epizoda, a kako knjiga pominje brojne poznate ličnosti, zasigurno će svako od njih dobiti i pravu osobu koja će ih tumačiti u seriji.

Foto: ST/N. PANČIĆ
Aca Lukas

Producent serije, ujedno i Lukasov menadžer potvrdio je spekulacije i otkrio detalje vezane za seriju ''Kafana na Balkanu.''

- Istina je za seriju, još je rano da pričam o glumcima, kasting će biti sredinom avgusta. Ne bih licitirao sa imenima jer se još nisam dogovorio sve sa Acom i Vanjom Bulićem, koji piše scenario - rekao je Mirković. 

Foto: ST/D. KADIĆ
Vanja Bulić i Aca Lukas

Lukas i dalje nije želeo da otkriva detalje, pa je u svom oglašavanju, samo kratko rekao:

- Ne znam još ništa o tome, zatekli ste me. Javićemo vam na vreme ko će koga da glumi - rekao je Lukas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading