(VIDEO) PRIČAO SAM SA NJEGOVIM OCEM: Bora otkrio da li se video sa Necom, a evo kako je tiktokerova MAJKA reagovala na sve!

Autor:

Zadruga

14.07.2021

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Santana otkrio kakv mu je odnos posle svega sa Necom Tiktokerom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Bora Santana i Neca Tiktoker

U toku je emisija "Narod pita", a Milica Kemez i Bora Santana  odgovaraju na pitanja gledalaca vezanih za njihovo učešće u rijalitiju, ali i njihov život nakon izlaska iz Bele kuće. Gledalac koji se uključio najpre je pozdravio i pohvalio par, a onda je usledilo pitanje Bori, a odnosilo se na to da li su se videli napolju, prenosi Pink.rs.

- Videli smo se na žurki, prišao sam i pozdravio se. Tu je bio i njegov brat, otac, prišao sam mu, da popričamo. Rekli su da je njihova majka ljuta, to što sam ih psovao. To je moja greška, takav sam, i treba da popričam sa njom - govorio je Bora.

Foto: printscreen/pinktv
Bora Santana o Neci

- On je priznao da je hteo namerno da me provocira, uspeo je u tome, i čestitam mu. Ne zameram mu više ništa. Nek je živ i zdrav, sve najbolje mu želim. Ne remeti mi ništa - pričao je Bora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragica

15.07.2021 10:21

Bora Satana lažov.