KAĆA GRUJIĆ ODUSTAJE OD SVADBE? Pevačica se premišlja, NAPRAVILA HAOS, PORODICA MARKA GOBELJIĆA U ŠOKU!

Autor:

Zabava

15.07.2021

06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon svega, pevačica hoće da odustane!

RepublikaFoto: instagram.com/katarinagrujic.doll
Kaća i Gobelja!

Kako Scandal saznaje, Katarina Grujić premišlja se oko velike svadbe, pa je tako izazvala toliki haos da se njeni i roditelji njenog verenika Gobeljića hvataju za glavu!

Kaća Grujić odustaje od svadbe!

–Marko je divan, obožava Kaću i ispunjava sve njene želje – objasnio je izvor Scandala! i dodaje:

–Međutim, njegovi roditelji planirali su veliko veselje, kao uostalom i Kaćini, a onda su čuli kako je Kaća rekla da joj se svakog dana menja mišljenje! Čas bi svadbu sa hiljadu zvanica, a čas bi da sa Markom ode negde daleko i da to bude romantična svadba na plaži sa dvadesetak gostiju. Želja joj je da to bude negde na moru i da sve zvanice uživaju i provesele se – priča izvor i dodaje:

–Markovim roditeljima je bitno da se sve unapred reši i da se krene sa pripremama. Zato insistiraju da znaju kad, gde i kako snajka želi da proslavi udaju. Ovako se Kaća premišlja, panika je sve veća, a oni su ko zapeta puška da dele pozivnice za svadbu. Marko se u to pak ne meša. Kako god da Kaća reši, tako će i biti. Čak se našalio i rekao majci da je uzbuđena kao da ona treba da se udaje – završio je izvor za Scandal!.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading