(FOTO) ZOKA MARKOVIĆ U PRAVOJ PRIČI: Pevačica PONOVO osvaja NOĆNI ŽIVOT BEOGRADA, najluđe noći estrada će pronaći OVDE!

Autor: Republika.rs

Zabava

13.07.2021

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

RepublikaFoto: Printscreen
Otvara "Pravu priču"...

Pevačica Zorica Marković, osim po dobroj muzici, poznata je i po neverovatno dobrom provodu, koji nije imao konkurenciju u noćnom životu Beograda.

Zorica je držala kafanu Ognjište, koja je bila jako popularna među estradim umetnicima, sve do 2017. godine, kada je preko noći odlučila da zatvori kafanu i o toj odluci obavestila pratioce putem fejsbuka.

RepublikaFoto: Republika.rs
"Prava priča" izgleda brutalno dobro!

Kako ekskluzivno saznaje portal "Republika.rs", Zorica je sada rešila da obnovi noći život u Beogradu, koji je drastično urušen od početka pandemije korona virusa, te je otovorila novu kafanu koja se zove "Prava priča". Ovaj put ludi noćni provod koji je pripremila Zorica za vas moći ćete da pronađete u naselju Braće Jerković, a uskoro za vas pevačica priprema i svečano otvaranje.

RepublikaFoto: Republika.rs
Zorica je poznata po organizaciji najboljeg noćnog provoda u gradu!

- Presrećna sam što opet imam kafanu i ovoga puta je to "Prava priča", svi dobro znaju kakve su noći u mojim kafanama, a ova je pravi Hilton sa pristipačnim cenama i opasnom živom svirkom, napraviću uskoro otvaranje za medije, a mi krećemo već sutra sa radom, klopom i sjajnom atmosferom- rekla je Zorica za naš portal.

RepublikaFoto: Republika.rs
Ovaj put će sigurno biti još bolje!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milena

13.07.2021 16:49

Nema tezgi, nema rijalitija.....