LUKSUZAN ŽIVOT DRAGANE MIRKOVIĆ: Pevačica otišla na odmor vredan nekoliko hiljada eura, svetski DŽET SET NA APARATIMA!

Autor:

Zabava

13.07.2021

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković pohvalila se luksuznim životom i letovanjem na kom bi pozavidele sve svetske zvezde.

Foto: printscreen/instagram
Dragana Mirković

Pevačica Dragana Mirković pohvalila se na svojim društvenim mrežama kako odmor provodi u Italijina jahti, a onda je helikopterom promenila destinaciju i otišla u Sen Trope, gde će nastaviti odmor.

Dragana je svojim pratiocima najavila sledeću destinaciju, Sen Trope, te se kao i svaka svetska zveda helikopterom uputila na novo mesto za luksuno letovanje. Za svoj put odabrala je elegantnu haljinu koja je naglasila njenu figuru, što su primetili mnogi kao i da pevačica izgleda fenomenalno.

 

 

Mirkovićeva se neretko hvali svojim životom na kom bi joj pozavideli svi, pa i najveće svetske zvede, a kako i ne bi kada joj je dan ispunjen jahtama, basnoslovno skupim pićima, odevnim kombinacijama, helikopterima i svemu onome što poseduje jedna džet set zvezda svetske javne scene.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

13.07.2021 19:49

Hoćete li ovu pokondirenu tikvu i ženu koja je vrlo primitivna i niskog nivoa inteligencije,udata za bogataša koji je izašao iz opanaka u isto vreme kao i ova spodoba.