SPREMA SE SPEKTAKL: Najveća imena estrade na jednom mestu, a ONA je gost iznenađenja, VRAĆA SE NA SCENU!

Autor:

Zabava

10.07.2021

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Vrnjačkoj Banji biće održan muzički festival koji okuplja najveća imena estrade, a jedna pevačica će ovo iskoristiti kao svoju kartu za povratak na javnum scenu.

Foto: youtube.com/printscreen
Era Ojdanić i Vera Matović

Festival “Vrnjačka muzička noć” održaće se i ove godine,13. jula u Vrnjačkoj Banji. Kao i svake godine, okupiće se najveća imena srpske estrade koja će nastupiti, ali i kojima će biti uručene nagrade za muzičko stvaralaštvo, prenosi Alo.

Ttradicionalno, treći put po redu na festivalu zapevaće najveće domaće muzičke zvezde poput Ere Ojdanića i Vere Matović, dok će predstavnici mlađeg sloja estrade biti  Aleksandra MladenovićLjupka Stević,  Amar Gile Jašarspahić, Vanja Mijatović i mnogi drugi.

Kao gost iznenađenja, posle dugo vremena, biće pevačica Romane Panić koja se ovim festivalom vraća na muzičku scenu, te će joj ovo biti ''karta'' za veliki povratak.

Foto: printscreen/RTVPink
Romana Panić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading