NIŠTA MU NIJE SVETO: Besramni Vilander ponovo napada Đokovića, ovog puta je PREVRŠIO svaku meru!

Autor:

Sport

10.07.2021

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković se u finalu Vimbldona sastaje sa italijanskim teniserom Mateom Beretinijem, a zanimljivu uvertiru pred ovaj duel dao je Mats Vilander.

Novak Đoković i Mats Vilander

Mats Vilander ne krije da mu se sviđa kako igra Beretini, kome predviđa neverovatnu tenisku budućnost i osvajanje Grend slem titule.

Veoma je dobar. Ono što je uradio na početku četvrtog seta protiv Hurkača je znak koji svi želimo da vidimo kod igrača. Izgubio je treći set i nije mu bilo važno. To je za mene znak da će postati jedan od najboljih na svetu, bez dileme će osvojiti Grend slem titulu - rekao je Vilander.

Očito je da je Vilander namerno, baš pred meč Novaka i Beretinija, ovako nahvalio Italijana i još najavio njegovo osvajanje Grend slem trofeja. Čini se da Šveđanina ne preza ni od čega kada je Novak u pitanju, i da kod njega nema slučajnosti, a jedini cilj je da na sve načine pokuša da sputa Đokovića ka novom trofeju na Vimbldonu.

Vilander je, ipak, pronašao i jednu manu kod Beretinija.

Mateo na travi zna da sakrije svoje slabosti, što je od velike važnosti. Svi veliki igrači to znaju da urade, pa Federer je pravi primer. Njemu je forhend, za razliku od Beretinijevog bekhenda, slaba tačka. Rodžer je znao da se odbrani.

Za kraj, Šveđanin je objasnio šta Beretinija odvaja od ostatka mlađe garde tenisera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mateo Beretini

Ako gledam druge, kao na primer Zvereva, pokušava snažno da igra sa obe strane, ali tamo gde su slabiji greše. Mateo zna šta bi trebalo da uradi, ne pokušava da igra jako na slabiji udarac. Puno rizikuje forhendom, ali bi i drugi isto radili kada bi isti imali kao on. Siguran sam da će biti uspešan na travi i betonu - zaključio je Vilander.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Radovan

10.07.2021 20:03

Isfrustrirani švedski magarac

Ugljesa

12.07.2021 05:52

Kako lozite narod