(VIDEO) ĐULE PROSLAVIO ROĐENDAN NA BINI: Od publike dobio NAJVREDNIJI poklon!

Autor: Anđelija GRUJIĆ

Zabava

10.07.2021

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije mogao da očekuje!

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Dobio je nezamisliv poklon!

Exit festival, koji ove godine proslavlja 20. rođendan, poseban je zbog mnogo čega, a između ostalog baš zbog toga što svako može da nađe nešto po svom ukusu.

Mnoge generacije susrele su se sinoć ispod novosadskog neba na nastupu grupe koja ih spaja. Van Gog je svoju raznoliku publiku oduševio svojim hitovima, a ubrzo je nastupio i veliki razlog za slavlje. 

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Svi su uživali u koncertu, kada su saznali da je Đuletu rođendan...

Kako se saznalo u toku nastupa ove grupe, Exit je ušao u istoriju kao prvi festival koji se održao od svetske pandemije korona virusa. Đule je ovu radosnu vest podelio sa mnogobrojnom publikom, a taman kad je smislio da to proslavi uz pesmu "Neko te ima noćas", koja je jedan od njihovih najvećih hitova, mikrofon mu je oduzeo bubnjar:

- Dragi moji, ono što ne znate je da i Đule danas ima razlog za slavlje, danas mu je rođendan!

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Svi su bili presrećni zbog njihovog nastupa!

Bend se udružio protiv Đuleta, pa se umesto melodije pomenute pesme začula pesma "Danas nam je divan dan", a publika je rešila da svom idolu pokloni najvredniji poklon. Više desetina hiljada ljudi ispred glavne bine Exit festivala otpevalo je Đuletu rođendansku pesmicu i na taj način ga obradovalo.

Kako je izgledala proslava Đuletovog 54. rođendana, možete pogledati u videu ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading