(FOTO) PROCURILA FOTKA MEMEDOVIĆA KAKVOG DO SADA NISTE VIDELI: Javnost u neverici NAKON OVOG PRIZORA VODITELJA!

Autor:

Zabava

10.07.2021

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Memedović kakvog do sada niste videli!

RepublikaFoto: RTS Sasvim prirodno - Zvanični kanal
Jovan Memedović

Jovan Memedović već godinama važi za jednog od najpopularnijih voditelja u Srbiji i pobrao je velike simpatije gledalaca širom zemlje.

Popularni voditelj se najviše proslavio emisijom "Sasvim prirodno" i svojim prilozima iz ruralnih delova Srbije, ali mnogi su zaboravili da se nekada bavio i sportskim novinarstvom.

Na internetu se nedavno pojavio snimak najavne emisije pred finale Svetskog prvenstva u fudbalu 1994. godine, a program vodi upravo Jovan Memedović.

Vidljivo je da se Memedović još nije bio "odomaćio" na televiziji u to vreme i sa nešto manje samopouzdanja je radio posao nego što smo to od njega navikli, ali svakako i dalje vrlo profesionalno i uz dosta karakteristične harizme.

Detalj koji su svi primetili na Memedoviću je taj da je voditelj i dok je bio mlad "furao" elegantniji fazon oblačivši košulje i kravate

Foto: youtube.com/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading