IZ DUBINE DUŠE O OTKAZU REPREZENTACIJI: Ne kajem se, svašta bi moglo da mi se desi!

Autor: Republika

Sport

10.07.2021

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno od najvećih imena svetske košarke neće nastupati u Tokiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić i Stefon Kari

Superzvezda Golden Stejt Voriorasa Stef Kari je pozvan da se pridruži nacionalnom timu SAD, koji se trenutno priprema za Tokio u Las Vegasu, ali je odbio. Odluku je opisao kao tešku, ali ne i nešto zbog čega žali:

- Bila je to teška odluka. Dolazeći iz ove sezone i sažetog rasporeda, kovid protokola i s obzirom na fazu moje karijere, više cenim pauzu između sezona i pripreme za povratak na teren. Ali, kada bih otišao da igram, mnogo toga bi moglo da se desi. Poštujem svakog momka koji ode i igra, koji je u Vegasu i želim im sav uspeh i zlatnu medalju - izjavio je Kari za ESPN.

Dvostruki NBA MVP je trenutno u jezeru Tahoe kako bi učestvovao na golf turniru. NBA sezona za njega je završena 22. maja kada su Golden Stejt Voriorsi eliminisani od Memfis Grizlisa na doigravanju za plej-of.

- Jednostavno nije bilo u redu za mene. I vrlo sam siguran u tu odluku. Uopšte se ne kajem. Očigledno mi je lepo ovde da ovde igram golf, zabavljam se sa porodicom. I to je lična stvar. Sve uzimate u obzir. Shvatam kako se fizički i mentalno osećam, šta se dešava oko lige, sve te stvari, to nije jedan određeni razlog ili njegov deo, već samo saznanje na kraju dana da li želim da igram ili ne? A odgovor je bio negativan. Spremam se za sledeću sezonu, važan mi je relativno brz povratak i imam plan kako to da uradim i spremim se za početak trening kampa. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading