BITNO JE DA SE VOLITE: Milica Pavlović konačno priznala da li voli žene, LJUBAV JE NEŠTO NAJLEPŠE NA SVETU!

Autor: Republika

Zabava

09.07.2021

11:30

Milica Pavlović konačno je otkrila kakvo joj je opredeljenje, da li voli žene kao što se priča ili je ipak okrenuta jačem polu.

E-Stock/Časlav Vukojičić
Milica Pavlović

Pevačica Milica Pavlović tokom svoje karijere susretala se sa raznim spekulacijama vezanim za njeno seksualno opredeljenje, a ona je konačno rešila da stavi tačku na priče i otkrije šta je prava istina, prenosi Informer.

Već neko vreme kruže priče i spekulacije da Pavlovićeva voli žene, a ona je otkrila šta je prava istina.

– Ne bih imala problem da priznam da volim žene, da je to stvarno tako. Ljubav je nešto najlepše na svetu. Bitno je da volite. Loše je biti emotivno hendikepiran i ograničen, teško je kada neko ne ume da voli. Ljubav je tu da se širi u svakom obliku – rekla je dodala:

instagram.com
Milica Pavlović

– Otkako sam stupila na scenu, mediji me spajaju sa mnogim muškarcima i devojkama. Mnogi su pokušavali da me isprovociraju i onda su govorili i pisali da sam u vezi sa tom i tom devojkom…

Pevačica je rekla i da je lako mogla nekoga da predstavi kao dečka, ali da nije želela da se bavi tim stvarima.

– Mogla sam da nađem nekog muškarca i da ga predstavim kao momka i da time demantujem glasine. Izabrala sam da ćutim i da ne reagujem na stvari koje su me pogađale, već da rad i karijera govore za mene – zaključila je Milica.

 

Komentari (0)

Loading