BITNO JE DA SE VOLITE: Milica Pavlović konačno priznala da li voli žene, LJUBAV JE NEŠTO NAJLEPŠE NA SVETU!

Autor:

Zabava

09.07.2021

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović konačno je otkrila kakvo joj je opredeljenje, da li voli žene kao što se priča ili je ipak okrenuta jačem polu.

RepublikaFoto: E-Stock/Časlav Vukojičić
Milica Pavlović

Pevačica Milica Pavlović tokom svoje karijere susretala se sa raznim spekulacijama vezanim za njeno seksualno opredeljenje, a ona je konačno rešila da stavi tačku na priče i otkrije šta je prava istina, prenosi Informer.

Već neko vreme kruže priče i spekulacije da Pavlovićeva voli žene, a ona je otkrila šta je prava istina.

– Ne bih imala problem da priznam da volim žene, da je to stvarno tako. Ljubav je nešto najlepše na svetu. Bitno je da volite. Loše je biti emotivno hendikepiran i ograničen, teško je kada neko ne ume da voli. Ljubav je tu da se širi u svakom obliku – rekla je dodala:

Foto: instagram.com
Milica Pavlović

– Otkako sam stupila na scenu, mediji me spajaju sa mnogim muškarcima i devojkama. Mnogi su pokušavali da me isprovociraju i onda su govorili i pisali da sam u vezi sa tom i tom devojkom…

Pevačica je rekla i da je lako mogla nekoga da predstavi kao dečka, ali da nije želela da se bavi tim stvarima.

– Mogla sam da nađem nekog muškarca i da ga predstavim kao momka i da time demantujem glasine. Izabrala sam da ćutim i da ne reagujem na stvari koje su me pogađale, već da rad i karijera govore za mene – zaključila je Milica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading