DEČKO JOJ ZABIO NOŽ U LEĐA: Teu Tairović potresa skandal neviđenih razmera, a nećete verovati za koliko je partner PRODAO!

Autor:

Zabava

09.07.2021

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović u centru je skandala p*rno snimka koji je videla cela nacija, a sada se otkrilo i ko joj je namestio i za koliko para je ''prodao''.

Foto: youtube.com/printscreen
Tea Tairović

Mlada pevačica, Tea Tairović u centru je skandala kada se na društvenim mrežama i sajtovima za odrasle pojavio njen po*no snimak na kom ona zadovoljava nepoznatog muškarca, a snimak je odmah uklonjen sa interneta, prenosi Svet.

Naime, Tairovićeva je postigla neverovatan uspeh pesmom ''Hajde'', ali izgleda da joj je posle ovog skandala cena skočila, a broj nastupa se povećao, što znači da je uspela i od skandala da profitira.

Foto: youtube.com/printscreen
Tea Tairović u spotu za pesmu ''Hajde''

Kako mediji prenose, celu aferu ''smestio'' joj je navodno bivši dečko, sa kojim nije htela da se pomiri, a on je za ovaj snimak tražio neverovatnih 3.000 evra. Međutim, s obzirom na to da nije dobio novac koji je tražio on je rešio da se osveti bez naplate, te snimak pustio bez dobijenog dinara.

U nameri da joj naudi, ipak je samo pomogao Tei da zarađuje i radi duplo nego do sada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading