(FOTO) NA SILIKONIMA SU IZGRADILE KARIJERE, A NJEN DEKOLTE JE SAN SVIH MUŠKARACA: Ovo su TOP 5 pevačica za kojima svi uzdišu, a samo ona ima PRIRODNE GRUDI!

Autor:

Zabava

06.07.2021

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karijeru sagradile na silikonima, a muškarci ih i dalje žele.

RepublikaFoto: youtube.com/papapraco lov//DNK
Pevačice

Ne estradnom nebu poznate dame uvek su se utrkivale koja će bolje poneti neki komad odeće, koja će mlađe i lepša izgledati na nekom događaju, na fotografiji ili spotu, te su tako uvek koristile svoje atribute da privuku pažnju, a mi smo izdvojili top 5 pevačica koje svojim izgledom izazivaju srčane smetnje.

Mnogi skandali su bili pokrenuti baš preko atributa, uglavnom ogromnih silikona ili ukoliko neka pevačica slučajno klikne pogrešno dugme, pa joj ispliva neka porno fotka, kao što je bio slučaj sa pevačicom Darom Bubamarom.

Vesela Novosađanka oduvek je mamila uzdahe muškaraca, atraktivnog izgleda i vrlo harizmatične pojave, Dara je uvek bila u samoj top listi kako skandala, tako i ,,dobrih riba". Ono što je za Daru karakteristično jesu njene bujne grudi, koje je kroz karijeru dosta puta povećavala, pa su čak zli jezici znali da zbijaju i šale na račun veličine njenih silikona. Međutim, Dara ide onom dobro starom izrekom ,,Svaka rekla je dobra reklama". Bujnim dekoltetom Dara je uvek bila u epicentru muških, ali i ženskih pogleda, pa samim tim se sasvim zaslužno nalazi u top 5 pevačica koje svojim atributima izazivaju srčane smetnje.

Foto: instagram.com/darabubamara_official
Dara na plaži

Odmah iza Dare je i njena koleginica Jana Todorović. Jana važi za pevačicu koja ima najveće grudi na našoj estradi, a kada svoje obline izbaci u prvi plan, pevačica nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Pevačica nije imala nijednu plastičnu operaciju, već su njene grudi potupno prirodne i ogromne, a kako je rekla, ponosno ih nosi.

Foto: instagram.com/janavip2011
Jana

Pevačica Goga Sekulić takođe je poznata po svom ekscentričnom izgledu, ali i bujnom poprsju, koje vrlo ponosno ističe.  Pevačica je pre više od godinu dana prvi put postala majka, a nakon porođaja brzo je vratila svoju liniju i svoj seksepil ponovo istakla u prvi plan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulić (@sekulicgoga)

 

Mnogi ovu našu pevačicu zbog zanosnih oblina upoređuju sa Kim Kardašijan, a muškarcima su na njenom telu najlepše definitivno njene grudi! Karleuša po izgledu parira mnogim svetskim zvezdama, a kada se pojavi sa dubokim dekolteom sve oči uperene su upravo u njene grudi. Na društvenoj mreži Instagram Jelenu prati je preko 2 miliona ljudi, a za to je zaslužan njen atraktivan izgled i obačenje. Iako uvek ističe svoje obline u prvi mah, na čemu je i sagradila karijeru, Karleuša vrlo često pozira oskudno obučena pred ćerkama.

Da li su za karijeru potrebni veliki aduti, ili pak pevačice na taj način samo provociraju publiku, procenite sami, ali mnoge od pomenutih dama je svoj imidž izgradio baš na njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

NAMA SU ZATVORILI VRATA, A OD VEĆIH PRESTUPNIKA SE OGRAĐUJU: Milena Ćeranić o paklu zbog Granda!

Komentari (0)

Loading