(FOTO) POZNATA PEVAČICA ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Nakon nastupa sa Kijom i Lukasom javila se lekaru, isplivala fotka iz bolničkog kreveta!

Autor: Republika

Zabava

06.07.2021

12:11

Pevačicu stigao umor.

instagram.com/ruza_rupic
Pevačica završila na infuziji

Poznata jutjuberka i pevačica Ruža Rupić nedeljama unazad priprema veliki projekat i novu pesmu, za koju je pripremila i visokobudžetni spot. Pesmu ,,Habibi" Ruža je odlučila da ekranizuje, a kako do realizacije iste ima dosta posla, pevačica je imala malih problema.

Zbog velikih vrućina, napora i umora, Ruža je završila u bolnici, na infuziji, kako bi se osvežila i dobila sve vitamine koji su joj potrebni da joj organizam bude jači.

Marko Milenković
Ruža,

Mnoge poznate face odlaze na infuziju kada im je potrebno da se osveže ili podignu malo energiju, pa je tako uradila i Ruža. Na svom Instagram profilu Ruža je objavila selfi iz privatne klinike i objasnila da je sve u redu, da se njeni obožavao ne bi uplašili.

instagram.com/ruza_rupic
Ruža na infuziji

Ruža je provela prethodnih nekoliko dana i na turneji sa Kijom Kockar i Acom Lukasom, što je dodatno poremetilo njen organizam, a kako je poesao estradnih umetnika naporan, preko potrebno im je da se osećaju zdravu i unose što više vitamina u sebe.

Komentari (1)

Loading
Andreja

06.07.2021 14:06

Koji umor je stigao? Umorila se na krevetu.