(VIDEO) TRUDNA VODITELJKA MORALA HITNO DA OTKAŽE LETOVANJE: Lekar UPOZORIO Bojanu Ristivojević, ona priznala da ne izlazi iz stana!

Autor:

Zabava

05.07.2021

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka je morala da promeni svoje planove.

RepublikaFoto: Printscreen
Bojana morala da otkaže letovanje

Voditeljka Bojana Ristivojević u oktobru će na svet doneti devojčicu, a od skoro je i na trudničkom bolovanju. Iako je trebalo sa verenikom da ode na letovanje, Bojana je bila prinuđena da otkaže odmor.

Bojana je rezerviala sve za letovanje u Turskoj, ali je saznala da zbog svog stanja to neće biti moguće.

- Bojana i njen verenik trebalo je da odu krajem meseca u Tursku na more, sve su dogovorili, međutim, na poslednjoj kontroli, Bojani je ginekolog rekao da ipak sve otkaže i da nije pametno da putuje. Baš se uplašila da nešto nije u redu sa bebom, ali je doktor umirio i rekao da ne treba da rizikuje i putuje u inostranstvo, pogotovo jer vlada i dalje korona. To je baš razočaralo voditeljku, a njen verenik čim je to čuo, otkazao je sve i rekao joj da će biti kako lekari kažu. Od kada ne radi, stalno je u stanu, jer joj smetaju vrućine, a hvata je i nervoza jer nije navikla da miruje – otkrila je Bojanina drugarica za Star, a voditeljka priznaje da joj je dosadno, ali da nema izbora. 

Foto: Republika.rs/M.P.
Bojana

- Stvarno se osećam lepo, falili su mi izlasci i da vidim prijatelje jer sam poslednjih mesec dana bila u kući, vrućine mi ne prijaju, ležim pod klimom i jedem, iako se ne vidi na meni, po ceo dan jedem - kaže trudnica koja još uvek ne zna koje ime će dati devojčici koju očekuje. 

Podsetimo, Bojana se nedavno pojavila na jednom događaju, gde je prvi put u javnosti pokazala trudnički stomak, tom prilikom je pred našim kamerama otkrila kako se oseća, ali i sve o imenu za bebu, detaljni možete pogledati u videu koji se nalazi u nastavku teksta:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading