OBELODANJENA VELIKA TAJNA DEJANA MATIĆA KOJA SE DUGO SKRIVALA: Ovo niste znali o pevaču, SADA JE ISPLIVALA ISTINA!

Autor:

Zabava

05.07.2021

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena velika tajna Dejana Matića!

RepublikaFoto: Republika
Dejan Marić

Dejan Matić, svoju karijeru započeo je pre dvadeset godina, a danas važi za jednog od najpopularnijih pevača na ovim prostorima koji je uzor mnogim mlađim kolegama.

Međutim, na početku svog muzičkog puta morao je da se izbori sa svoje mesto na estradi,a u tome su mu pomogli saveti starijih i iskusnijih muzičara, a jedan će posebno pamtiti.

„Kada sam prvi put ušao u studio dobio sam savet od mog prijatelja i saradnika Dragana Bosanca, koji mi je rekao kako narod mora da mi veruje u ono što pevam i to je jedan od saveta koji sam baš prihvatio“, ispričao je Dejan u emisiji „Grand Magazin„, a to je ujedno i tajna njegovog uspeha koju je godinama krio.

Pevač je zatim otkrio koja njegova pesma je autobiografska.

„Jedna od pesama je u to vreme nastajala, kada je moja supruga bila prvi put trudna, „Ona je moja“ i to se sve poklopilo i to je moja autobiografska“, objasnio je Matić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading