(FOTO) ISPLIVALA PREPISKA ŠERIFOVIĆEVE I NJENIH TAKMIČARA: U jeku skandala koji trese Srbiju, MARIJA SE ODLUČILA NA DRASTIČAN POTEZ!

Autor: Republika

Zabava

02.07.2021

13:14

Isplivala prepiske Marije Šerifović i njenih kandidata!

printscreen/instagram.com
Marija Šerifović

Ona je sa svojim takmičarima iz "Zvezde Granda" imala grupu koju je sad, nakon završetka takmičenja, odlučila da obriše.

- Ljudi, vreme je da se ova grupa ugasi. Još jednom čestitam svima na svim uspesima. Budi dobro i budite dobri ljudi. Ako vam nekada nešto zatreba tu sam - napisala im je Šerifovićeva.

- "Nemoj, molim te", "kako je ovo tužno" - pisali su joj učesnici pomenutog muzičkog takmičenja, a pevačica je sve to objavila na Instagramu.

- Misija završena! Zvezde Granda 2021. godine! - dodala je Marija u objavi.

Podsetimo, jedan od Marijinih kandidata Sadik Hasanović u žiži je javnosti zbog benda koji ima sa ocem i pesama koje je pevao ranije o klanju Srba.

Nakon što su "isplivali" video snimci i izazvali bes javnosti, on se tim povodom ekskluzivno oglasio za Kurir.

 - Kada sam zapevao spornu pesmu, imao sam samo 12,13 godina, nisam razmišljao da ona nosi poruku mržnje prema ikome. Bio sam klinac. Volim svoju zemlju, ali volim i Srbiju. U Beogradu sam proveo najlepše trenutke, moj cilj je da ljude činim srećnim, nikako suprotno, i zato se izvinjavam svima, ako sam nekoga povredio ili učinio da se oseća loše -  deo je njegove izjave.

Instagram/printscreen

Komentari (1)

Loading
Neđa

03.07.2021 12:21

Njegova majka je izjavila da tu pesmu peva cela Bosna. Svi koji tu pesmu pevaju neka ne dolaze u Srbiju.