(FOTO) KARLEUŠA PONOVO UZJAHALA, PA SE IZBLAMIRALA: Pokušala da odbrani Sadika, pa pozvala na LINČ svog naroda!

Autor:

Zabava

02.07.2021

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karleuša ponovo dominira svojim dvostrukim aršinima, a ovaj put otišla je i korak dalje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Karleuša

Nakon brojnih pevača i pevačica, estradnih umetnika svi su čekali da se oglasi i Jelena Karleuša povodom skandala koji je izazvao Sadik Hasanović fotografijom sa Naserom Orićem.

Mnoge Jelenine kolege su jasno osudile ovaj potez, kao i potez Grand produkcije zbog plasiranja finaliste u muzičkom programu ,,Zvezde Granda". Karleuša je samo čekala trenutak da iskuca izjavu i objavi je na svom Instagram profilu.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Sadik

Vidim digla se frka oko ovog malog Sadika... Mediji, narod, itd... I stvarno, klinac koji peva o ubijanju i slika se sa ubicom treba da podnese packu jer mora da shvati grešku. Veličati ubice je katastrofa pogotovo što je neko klincu objasnio da u tome nema ničeg pogrešnog! Ali bih molila srpske medije da ne talasaju previše, pogotovo ne javne ličnosti koje ovde pevaju pesme o Mladiću, a ovamo tobož osuđuju ovog klinca. Znači naš kad ubija onda je to ok, a onda je heroj i branilac i ok je pevati pesme o njegovim krvavim podvizima, a njihov kad ubija je zločinac i strašno je slikati se i pevati mu?! Je l'?! J*bite se bre svi! S*re mi se više od svih vas! S*re mi se od vaše mrženje, od vaših ratova, od vaših Mladića i Nasera! Aman bre dokle??? 2021. je bre!Ne trujte nevinu decu koja nisu zalužila da budu zatrovana vašom bolesnom mržnjom! Ovde bre imate pevačice koje svojim unucima daju ime ratnih zločinaca i za prvi rođendan im pevaju o Mladiću?!? I ko je osudio?!?! Niko!!! Ovaj Sadik nikog nije ubio i sigurna sam da neće. Sigurna sam da svoje greške ponoviti neće jer je dobio žestoku packu! Ali vi narode?? Dokle bre vaša mržnja? Ja sam ovom zemljom, ovim prostorima, ovom mržnjom duboko razočarana! J*bali vas sve zajedno da vas j*bali ratni zločinci svih nacionalnosti! Eto to vam ja želim! I ne trujte više decu! P*zda vam materina! Dabogda sva deca sa Balakana pobegla daleko odavde, da ne slušaju više o ratu! - napisala je Karleuša.

Foto: instagram.com/karleusastar
Jelenina izjava

Karleuša je ovom izjavom potegla mnoga pitanja po pitanju njene kontradiktornosti i tome koliko i kad joj odgovara da brani, a kada joj odgovara da kudi druge ljude. Ovo nije prvi put da Jelena ima dvostruke aršine, jer smo na to već od nje navikli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
orange clock

02.07.2021 11:56

Karleusa je u pravu.

Odgovori 3 12
Doca

03.07.2021 05:59

Ne čitam tekstove o ovoj spodobi a pitam medije kome daju toliki publicitet? Sramota.

Mile

03.07.2021 06:49

Jel moguce da ovakva zean postoji? Sramota ...pljujes po svom narodu...

Herc 78

03.07.2021 08:56

Ne može se porediti Mladić sa Orićem, jedan je general a drugi je policajac-specijalac. To je kao kada bi poredili npr. opersku divu Jadranku Jovanović sa Jelenom Karleušom-obe pevaju, ali gde, šta, kako i kome.

Odgovori 11 1