POZNATA VODITELJKA DOŽIVELA UDES: Otkriveni detalji saobraćajke, NJEN AUTO SE ZAGLAVIO U BLATU PA SE DRUGI ZAKUCAO U NJEGA!

Autor:

Zabava

02.07.2021

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na svu sreću, dobro se oseća.

Foto: instagram.com/ana_radulovic_
Ana Radulović

Poznatu voditeljku Anu Radulović imamo prilike da gledamo u emisiji ,,Pitam za druga", a njenom pojavom mnogi gledaoci su oduševljeni i vrlo često joj preko poziva uživo u programu udeljuju komplimennte.

 

 

Republika.rs portal saznao je da je zgodna voditeljka imala saobraćajku na putu, pa smo pokušali da stupimo u kontakt sa njom. U početku nismo uspeli da je dobijemo na telefon, a kada se sitaucija smirila, Ana nam se javila.

Ispričala nam je šta se desilo i kako je došlo do incidenta, ali i kako se sada oseća i da li je šteta velika.

- Sve je u redu sada, hvala na pitanju, imali smo malih problema. Auto mi se zaglavio u blatu i onda je došlo do čukanja sa drugim kolima. Na sreću svi smo dobro, niko nije povređen, a šteta nije velika učinjena - ispričala nam je Ana.

 

 

Potom je voditeljka uputila apel svim ljudima da paze kako voze, jer mnogo ljudskih života odlazi baš na vesti.

- Ovom prilikom bih apelovala na sve ljude koji sedaju za volan, da obrate pažnju kako voze i da nikada, ali nikada ne sedaju ako nisu sigurni u sebe. Svedoci smo da sve više i više ima tih nesreća gde ljudi u brzoj, ludoj vožnji nekog usmrte. Zato i uvek apelujem da bolje polako voziti i stići u jednom komadu gde god da smo pošli, nego da nikad ne stignemo tamo - zaključila je voditeljka.

 

 

Inače, Ana je u braku za poznatim pevačem Miroslavom Radulovićem, sa kojim ima i dete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading