SRAMOTNO! Đorđe David podržao "Grand" u zvaničnom saopštenju u vezi Sadika, ONDA POSLAO SKANDALOZNU PORUKU ČELNICIMA IZA LEĐA!

Autor: Republika.rs

Zabava

01.07.2021

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David danas je podržao odluku produkcije "Zvezda Granda" koja se ogradila od svih postupaka takmičara Sadika Hasanovića, međutim, u toku dana promenio je priču.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Đorđe David

Priča o takmičaru "Zvezda Granda" Sadiku Hasanoviću odjeknula je domaćim medijima, kada je otkriveno da se fotografisao sa Naserom Orićem, a potom i sa ocem pevao pesme koje pozivaju na zločine nad Srbima.

Iz "Granda" su se danas odmah oglasili saopštenjem u kojem su poručili da ne podržavaju ovakav postupak mladog pevača, te da se o njega ograđuju. Kada smo nakon toga pozvali člana žirija Đorđa Davida za komentar, poručio nam je:

- Apsolutno se slažem sa odlukom produkcije - poručio je roker.

Međutim, on je potom poslao poruku Sadiku u kojoj mu je pružio punu podršku i odmah najgore izvređao pripadnike medija kao i javnosti koja je bila zgrožena time što pevač ovakvih stavova nastupa na jednom takmičenju u Srbiji:

- Lutko! Drži se! Ovo je lud svet! Novinari i mediji jedva čekaju da nekome zagorčaju život! Ti si divno, talentovano i vaspitano stvorenje.Imaš moju podršku! Nek crknu dušmani u medijima! - napisao je roker u poruci.

Foto: instagram.com
Sadik objavio poruku koju je dobio od Đorđa Davida

Podsetimo, ovako je glasilo saopšenje produkcije "Granda" sa kojom se Đorđe David prvobitno složio:

"Muzički talent šou "Zvezde Granda" punih 17 godina, koliko traje, insistira na tome da muzika ne poznaje granice, te nas ne deli po naciji, veri ili boji kože. Shodno tome, kada biramo kandidate za naše takmičenje isključivo se vodimo pevačkim talentom i ostalim kategorijama koje čine jednu buduću zvezdu.

Ono na šta kao produkcija nikako ne možemo da utičemo jesu biografije naših takmičara ili njihovih roditelja, niti o tome možemo imati saznanja, osim onih osnovnih i neopohodnih za samo takmičenje. Napominjemo, da je kroz 'Zvezde Granda' do sada prošlo na hiljade kandidata, koji su bili ponos naše produkcije bez obzira na nacionalnu pripadnost.

Međutim, svaki vid bilo kakvog pozivanja na nacionalnu i versku mrznju ili na nasilje nismo i nećemo tolerisati, ma o kome da se radi. Upravo zbog toga, kao i gledalaca svih nacionalnih pripadnosti smatramo da se kao produkcija moramo jasno ograditi od stavova i postupaka Sadika Hasanovica načinjenim u vreme kada je bio maloletan i kada ni na koji način nije bio član naše muzičke porodice. "

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading