(FOTO) POTRAŽIĆE PRAVDU NA SUDU! Zorica Marković oglasila se povodom SKANDALA Sadika Hasanovića i ŠOKIRALA izjavom za Grand!

Autor:

Zabava

01.07.2021

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je progovoila o skandalu koji je protresao region.

RepublikaFoto: Instagram, ST/Petar Divac
Zorica i Sadik

U jeku skandala zbog Sadika Hasanovića, inače takmičara muzičkog šou programa ,,Zvezde Granda" zbog fotografije da se nalazi u društvu Nasera Orića, mnoge estradne ličnosti su u šoku.

Nismo časili časa, pa smo kontaktirali muzičku legendu, pevačicu narodne muzike i rijaliti zvezdu Zoricu Marković. Podsetimo, Zorica je neko ko je bio dugi niz godina u sklopu Grand produkcije, pa smo je zbog toga i upitali za komentar, a njen odgovor nas je i šokirao:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica

Da ti kažem, nemam pojma, od kad se Grand prodao, prodali su nas kao mušmule, ja sam potpisala ugovor sa Sašom, za svaki album. Ako prodaje sad Grand, ko preuzima prava? Tamo nigde ne piše ko preuzima prava na to! Pravno ću da se bavim novom garniturom, ko god da je u pitanju. Za to što me pitaš zaista nemam šta da kažem, nisam ispratila. Neka pričaju oni koji su unutar toga, da li su se ogradili žicom, čime već, oni su tamo učestvovali, primali, ja sam rijaliti. Aktuelnija sam od svih koji snimaju tamo! Nemam pojma, nisam nijednu epizodu pogledala, jesam davno, kada su neku devojku zaj*bavali za oblačenje, ruše snove deci! Nisam to ispratila! - izjavila je Zorica.

Foto: instagram.com/sadikhasanovic.official
Sadik

Grand produkcija se zvaničnim saopštenjem ogradila od Sadikove prošlosti, te su napisali javno obaveštenje za javnost:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
istina

01.07.2021 17:01

Najveci krivac je Sasa Popovic, bio je duzan da yna biografije i pojedinosti iy zivota ucesnika, da mu ne budu uvek u prvom planu novac. Predlog je ponistiti i proglasiti drugoplasiranog ko god da je pobednikom.

Odgovori 14 0
2021

01.07.2021 17:10

Tako je Sadice! Podrska tebi od srca!Dok ova deca sire ljubav drugarstvo pesmu umetnost.... svima vama koji zivite u proslosti i koji huskate po drustvenim mrezama, da vas podsetim sad je 2021 godina. Posto ste mizerni nastavite da I dalje zivite u proslosti ali decu I omladinu pustite na miru da zive u sadasnjosti I buducnosti????????❤❤❤❤

Odgovori 1 13
Srđan

01.07.2021 17:48

@2021 - Taj pevač oživljava prošlost i zločine nad Srbima.

Odgovori 16 0