(FOTO) ŠOK FOTKA SADIKA HASANOVIĆA USRED SKANDALA SA NASEROM ORIĆEM: Evo šta radi "Zvezda Granda" u SRCU BEOGRADA dok se SRAMNA SLIKA širi internetom

Autor:

Zabava

01.07.2021

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala šok fotka Sadika Hasanovića!

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Sadik Hasanović

Naime, skandal sa Sadikom Hasanovićem u društvu Nasera Orića, koji je potresao javnost, ne prestaje da jenjava, narod je ovaj sramotan postupak žestoko osudio, dok se Grand produkcija ogradila od kandidatovih stavova.

Nakon svega isplivala je nova šokantna fotka, gde se usred cele drame, dok je sporna fotka kružila društvenim mrežama, učesnik Zvezda Granda provodio u srcu prestonice u Skadarliji do ranih jutarnjih časova, bez imalo srama i blama od srpskog naroda.

Jedno je sigurno, da Sadik uživa i gradi nonšalantno karijeru u Srbiji, dok sa druge strane sramnim ponašanjem zabada nož u leđa.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Sadik se provodi u Skadarliji!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Janko

01.07.2021 15:34

Pod hitno zabraniti Zadrugu,Parove,Zvezde Granda pa u njima su glavne zvezde muslimani iz Bosne.Pa zar oni trebada nam donesu nesto dobro?Srbi braco kada cemo doci svesti?

2021

01.07.2021 17:08

Tako je Sadice! Podrska tebi od srca!Dok ova deca sire ljubav drugarstvo pesmu umetnost.... svima vama koji zivite u proslosti i koji huskate po drustvenim mrezama, da vas podsetim sad je 2021 godina. Posto ste mizerni nastavite da I dalje zivite u proslosti ali decu I omladinu pustite na miru da zive u sadasnjosti I buducnosti????????❤❤❤❤

Odgovori 1 10
Bobo

01.07.2021 19:19

Breni i Sasi su vazne pare,a Srbiju neka brane ,,tudja,,deca!

Zoni

02.07.2021 11:48

Zabraniti mu ulaz u Srbiju neka peva onom koljaču skim se slikao