NIJE ŠALA: Crvena zvezda zvala BUFONA - Menadžer potvrdio!

Autor: Republika

Sport

01.07.2021

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer fudbalske legende Đanluiđija Bufona, Silvano Martina, izjavio je da je čuvenog golmana kontaktirala Crvena zvezda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ponuda Crvene zvezde bila je pred legendarnim Bufonom

Bufon se vratio u voljenu Parmu, pre toga je među brojnim ponudama na stolu bila i ona srpskog šampiona:

- Ideja je rođena pre 15 dana. Imajući u vidu njegove godine, imao sam gomilu predloga, govorimo šest-sedam klubova. Među njima su bila tri brazilska kluba, ponude koje su prijale, ali koje nisu mogle da se u obzir zbog porodičnih. Pre nego što smo potpisali za Parmu pozvala nas je Crvena zvezda. Vraćajući se iz Rima, otišao samo do njega i tada mi je rekao da je prolazeći kroz Parmu osetio jake emocije i tada je shvatio da je to klub koji želi. To je bilo romantično - rekao je Martina.

Dolazak u pokleklog velikana Serije A je ostvarenje Bufonovih želja:

- Poruka koju je poslao je lepa: fudbal je strast i ljubav, a ne samo posao. Posao je posledica, igra se za tri boda i za zadovoljstvo treniranja. Bufon se vraća na mesto koje poznaje. Ubrzo nakon pobede na Svetskom prvenstvu 2006. godine otišao je da igra protiv Riminija u Seriji B, a pola Evrope ga je želelo - aludirao je Martina na Bufonovu odluku da sa Juventusom zaigra u nižem rangu takmičenja nakon Kalčopolija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading