(FOTO) SADIK HASANOVIĆ SE OGLASIO NAKON SRAMNOG POTEZA: Evo kako se prao pred SRBIJOM, SVI U ŠOKU NAKON OVOGA!

Autor:

Zabava

01.07.2021

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Sadik Haanović nakon skandala!

RepublikaFoto: youtube.com

Kandidat iz tima Marije Šerifović Sadik Hasanović, koji je dogurao do finala "Zvezda Granda", pozirao je sa komandantom jedinice Armije BiH Naserom Orićem i pevao pesme o klanju srpskog stanovništva u Kravici na Božić. Tim potezom je navukao gnev javnosti, gde se oglasila "Grand produkcija" sa zvaničnim saopštenjem da se ograđuje od njegovh postupaka, sada se oglasio i Sadik Hasanović na svom zvaničnom instagram profilu:

- Umesto najlepših dana koje bi trebalo da provodim zbog sjajnog rezultata u Zvezdama Granda, meni se život pretvorio u pakao. Dragi ljudi, imam 20. godina, nisam sposoban da mrzim. Ja sam Bosanac i ponosim se time- pa je nastavio: 

Ali biti Bosanac znaci i voleti i poštovati druge ljude, nacije i vere. I ja sam izrastao bas u takvog coveka. Pa baš u takmičenju sam se družio sa svima, obožavam sve moje kolege i drugare iz ZG, moju Mariju.. Kada sam zapevao spornu pesmu zbog koje trpim torturu, imao samo 13,14 godina, nisam razmišljao o tome da ona nosi poruku mržnje prema nekome. Bio sam klinac.

Volim svoju zemlju, ali neizmerno poštujem Srbiju. Pa u Beogradu sam proveo najlepše trenutke. Moj cilj i posao jeste da ljude činim srećnim, nikako suprotno. I zato izvinjavam se svakom čoveku u čitavom regionu ukoliko sam ikog povredio, uvredio ili učinio da se oseća loše. Želim poručiti svima. Želim biti neko ko spaja ljude, širi ljubav, stvara mir, a ne suprotno od toga. Jer sam izuzetno miroljubiva osoba. Ponavljam, želim dobro i mir svima- zaključio je Sadik u svojoj ispovesti gde nakon svega glumi žrtvu, a sporna slika svakako nije urađena kad je imao 14 godina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stojan

02.07.2021 07:11

Siri ti mir i ljubav u Bosni,mani se Srbije!