DRAGAN NIKOLIĆ JE ODLUČIO DA KATARINA BUDE ZONA ZAMFIROVA: Od svih je izabrao samo nju kad je UGLEDAO!

Autor: Republika.rs

Zabava

29.06.2021

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Radivojević progovorila je o životnom i poslovnom uskustvu koje je stekla tokom snimanja filma "Zona Zamfirova".

Foto: printscreen/novaS
Katarina Radivojević

Katarina Radivojević osvojila je naciju ulogom Zone u filmu "Zona Zamfirova" koji se i danas često prikazuje i rado je gledan od strane publike.

Glumica je ispričala zanimljvu anegdotu kako je baš ona dobila ovu ulogu, a svemu je kumovao legendardni Dragan Nikolić koji je u ovom ostvarenju glumio njenog oca.

-Meni je ipak filmi tata Gaga Nikolić. On je zasslužan za to što sam ja dobila glavnu ulogu u "Zoni Zamfirovoj". Naime, nas dvoje smo snimali film "Lavirint" u jednoj ulici na Vračaru i Zdravko Šotra je tuda prolazio. Tada mu je Gaga poručio; Imamo Zone! - ispričala je glumica u jednoj emisiji.

Šotra je napravio ipak mali kasting i pozvao sve nas sa klase, međutim, mislim da je ova Gagina rečenica dosta doprinela.

Inače, Katarina je govorila i o tome da je na početku studija delila sobu sa glumicom Maricom Vicković sa kojom se odlično slagala.

Ona je osim o glumi ispričaka i kako je sa svojim bivšim momcima ostala u dobrim odnosima, makar sa onima koji su to, kako kaže, zasužili.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tea

30.06.2021 08:28

A u kojoj to emisiji i na kojoj televiziji? Da li je realno da ne smete da napišete a gledate i prenosite vesti ???