(FOTO) KATARINA SA OSMEHOM KOMENTARISALA ŠKOLU MIKE ALEKSIĆA, KOJU JE PLJUVALA: Frapirala javnost iznenadnim potezom

Autor: Republika.rs

Zabava

29.06.2021

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Katarina Radivojević šokirala je potezom koji je napravila gostujući u jednoj emisiji.

Foto: instagram.com/mondoportal
Katarina Radivojević

Naime, glumica Katarina Radivojević gostujući u jednoj emisiji govorila je o svom detinjstvu koje je provela u Batajnici, te se osvrnula i na glumačke početke.

Ona je tada pomenula i sada ozloglašenu školu glume Miroslava Mike Aleksića: 

-Batajnica nije daleko, sve mi je bilo blizu. Već sa 12 godina sam sam išla u školu Mike Aleksića koju sam tada pohađala - rekla je glumica kroz široki osmeh.

Foto: Prntscr Prva TV
Katarina s osmehom priča o školi Mike Aleksića

Inače, pre samo nekoliko meseci kada je odjeknula priča o tome da Mika Aleksić zlostavlja učenice, Katarina je stala u njihovu odbranu:

- Nisam doživela seksualno zlostavljanje, a školu sam napustila dve godine pre upisa na Fakultet dramskih umetnosti, jer mi komunikacija sa njim više nije prijala. Upravo zbog toga dve godine pre konačnog napuštanja škole nisam ni odlazila na časove. Iskreno se nadam da će on dobiti zasluženu kaznu i da će hrabrost mladih glumica na čelu sa hrabrom Milenom Radulović pokrenuti razgovor i edukaciju cele nacije kako bi se zaustavila relativizacija seksulanog nasilja i nipodaštavanje žrtava u Srbiji - izjavila je Katarina Radivojević za Nedeljnik.

Mnogi su se šokirali Katarininom reakcijom u emisiji baš zbog jačine priče njenih koleginica koje su proživele golgotu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading